Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987 map

Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987

9.4 · 226 recensies

Haarlemmerdijk 173, Amsterdam

Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987
Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987 Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987
Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987 Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987
Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987

Over deze locatie

Aan de Haarlemmerdijk 173 in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 226 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Barbera Nijenhuis
Google Maps Logo

Een winkel waar je zowel als kind en volwassene terecht kunt. Je vindt er zo enorm veel leuke dingen, dat het moeilijk kiezen is. De prijs-kwaliteit verhouding is zeker ook in orde. Neem er eens een kijkje!!

Barbera Nijenhuis 1 maand geleden
Sjoerd Kist
Google Maps Logo

Twee schaakborden met dubbel verzwaarde stukken, absoluut waar voor je geld! (18€ per set) Met extra koninginnen geleverd. Harstikke blij!

Sjoerd Kist 3 maanden geleden
Sjaak Sanders
Google Maps Logo

Ebony schaakstukken voor DGT e-board gekocht via de webshop van Schaak & Go. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. De stukken zijn prachtig en werden geleverd in een mooie doos die goed verpakt was. Dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Sjaak Sanders 3 maanden geleden
Liselot - Lot of Light
Google Maps Logo

Prachtige winkel, een luilekkerland, en experts helpen je en weten haast alles! Prachtige schaakborden, enorme hieveelheid puzzels en ook kinderspellen wat je maar wil. Aanrader!

Liselot - Lot of Light 4 maanden geleden
allard jaager, de
Google Maps Logo

zeer ruim gesorteerde spellen winkel ,leuk personeel met goed advies. Liefde voor hun vak!. We komen er graag, voor een kadootje of een spel voor ons zelf.

allard jaager, de 4 maanden geleden
Rob Hummel
Google Maps Logo

Onlangs een prachtig schaakbord en stukken gekocht in Amsterdam. Leuke winkel met deskundig en vriendelijk personeel. Ruime keuze. Kon het bord helaas niet direct meenemen. Bezorgen was geen probleem. Snel en uitstekend verpakt ontvangen. Bedankt en kom zeker nog eens langs aan de Haarlemmerdijk.

Rob Hummel 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987

Goed nieuws! Bij Schaak- en Gowinkel Het Paard - Spellen en Puzzels sinds 1987 in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.