P1 Kort Parkeren map

P1 Kort Parkeren

7.8 · 3416 recensies

Ceintuurbaan Zuid, Schiphol

P1 Kort Parkeren
P1 Kort Parkeren P1 Kort Parkeren
P1 Kort Parkeren P1 Kort Parkeren
P1 Kort Parkeren

Over deze locatie

Aan de Ceintuurbaan Zuid in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt P1 Kort Parkeren. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.416 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, P1 Kort Parkeren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nellie

Ik had een foutje gemaakt bij uitrijden, zeer vriendelijk en goed geholpen bij de slagboom.

Nellie 6 dagen geleden
Seabrandy
Google Maps Logo

Zijn jullie helemaal de weg kwijt. De ellende op Schiphol is kennelijk niet genoeg om reizigers gek te maken maar ook helemaal UIT TE KLEDEN!!! Zondag avond weg, dinsdag avond terug,……188 EURO parkeerkosten. HONDERDACHTENTACHTIG EURO. Hiervoor hadden jullie m’n auto op z’n minst een grote beurt kunnen geven en kunnen poetsen. Dit is geen diefstal, dit is je reinste oplichting.

Seabrandy 1 maand geleden
Gijs Braakhuis
Google Maps Logo

Normaal gesproken neem ik de trein maar dit keer met de auto en een online reservering. Het online gebeuren was een beetje onduidelijk (had zelf niet goed gelezen) en daardoor ging het een beetje mis toen ik weer naar huis wilde + ik had 1 dag te kort geboekt (foutje door het tijdsverschil). Ik heb contact opgenomen via de telefoon, die stuurden mij door naar de "speaker bij de betaalautomaat"... deze heren hebben het keurig en snel opgelost. Hartstikke tevreden over de behulpzaamheid! (enige minpunt is dat de parkeervakken wel ietjes groter mogen... mja)

Gijs Braakhuis 3 maanden geleden
Rob von Rotz
Google Maps Logo

Makkelijk even de auto kwijt voor als je iemand brengt of haalt en wilt uitzwaaien op Schiphol? Dan is P1 kort parkeren de ideale plek om dit te doen. Groot parkeerterrein, overzichtelijk en uitrijden en terug naar de snelwegen is makkelijk aangegeven. Prijzen zijn alleen een beetje stevig, als het terug wordt geïnvesteerd in Schiphol geen probleem.

Rob von Rotz 10 maanden geleden
Rob Van den Hoven
Google Maps Logo

Dit is een Parkeerdek op Schiphol Airport. Het kost wat om er te parkeren dat wel. Maar meestal kom ik er om klanten op te halen. Het ligt er aan hoe lang die klant werk heeft anders kost het ca. 3 à 4 € maar het kan òòk mèèr worden. Fijn is, dat je de P automaat òòk een kwitantie kunt vragen. Hier moet je dan wel even voor op een knopje duwen.

Rob Van den Hoven 1 jaar geleden
C.k. Chan
Google Maps Logo

Update naar 3 jaar Het parkeren is wel duur €1,10- per 10 minuten iedereen is verplicht de garage in P1 kort en gelijk betalen . Voorheen heb je tijdelijke instap plaatse bleek voor Sheraton hotel maar die is weg. Ook is is de kort parkeren voor bij de boulevard is weg dat kon je toen 15 min gratis parkeren per dag.

C.k. Chan 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij P1 Kort Parkeren

Goed nieuws! Bij P1 Kort Parkeren in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast P1 Kort Parkeren nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.