Sense Restaurant Den Bosch map

Sense Restaurant Den Bosch

9.2 · 299 recensies

Jeroen Boschsplein 6, 's-Hertogenbosch

Sense Restaurant Den Bosch
Sense Restaurant Den Bosch Sense Restaurant Den Bosch
Sense Restaurant Den Bosch Sense Restaurant Den Bosch
Sense Restaurant Den Bosch

Over deze locatie

Bij Sense kan je genieten van culinaire gerechten en ontspannen sfeer. Het restaurant is zo ingericht dat je privacy hebt. Sense is alweer voor de 10e keer bekroond met een Michelinster.

Aan de Jeroen Boschsplein 6 in het gebied 'Binnenstad-Oost' in 's-Hertogenbosch ligt Sense Restaurant Den Bosch. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 299 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sense Restaurant Den Bosch accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 112 locaties in 's-Hertogenbosch waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Oost hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Theo Vanhorck
Google Maps Logo

Overtreffend! Bediening loopt bijzonder soepel en feilloos. Heerlijke wijnen en het nagerecht was een explosie van smaken. TOP!

Theo Vanhorck 2 weken geleden
Jolande Tops
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, fijn dat we met 12 personen in een aparte ruimte konden zitten.

Jolande Tops 1 maand geleden
Nancy
Google Maps Logo

Werkelijk elke gang was echt superlekker en bijzonder. De wijnen perfect passend. We waren meegenomen door onze vrienden uit Vught die er zelf ook nog niet geweest waren. Met ons viertjes echt een topavond gehad. Bediening was ook helemaal ok. Precies zoals ik het zelf graag zie, beetje losjes, vriendelijk, tijd voor een praatje en beetje humor. En de beschrijving van elk gerecht bleef enthousiast gebracht.

Nancy 2 maanden geleden
Linda Visscher
Google Maps Logo

Het eten was allemaal echt even waanzinnig en lekker … maar de beleving is vanaf binnenkomst geen minuut ster-waardig geweest. Hard geluid van zowel gasten, de keuken- als overig personeel, veel verschillende bediening (zeker 8!), het tempo lag duidelijk veel te hoog om onze relatief late binnenkomst in te halen met de andere gasten. De bediening was regelmatig onaardig en soms zelfs onprofessioneel - en 3 maakten zelfs voor onze tafel luid ruzie met elkaar. Ik kon de sommelier maar ook mijn eigen partner niet verstaan … zo ontzettend zonde want alles leidde ons af van het echt kunnen ervaren van het heerlijke eten. Ik raad helaas anderen die een ontspannen en bijzondere avond willen, dit restaurant niet aan.

Linda Visscher 2 maanden geleden
Jacq Dekker
Google Maps Logo

Via restaurantweek in dit michelin ster restaurant terecht gekomen. 3 gangen met toch nog extra gang..en amuse van t huis. Alles goed op smaak en prachtig op het bord. Aardige attente bediening en heel bijzonder, ik kreeg bij het verlaten van het restaurant nog een kado van een medewerker. Omdat zij begreep dat mijn dochter, die er niet bij was, zelf sous chef is. Top..lief en attent!

Jacq Dekker 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sense Restaurant Den Bosch

Goed nieuws! Bij Sense Restaurant Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Sense Restaurant Den Bosch nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch (Binnenstad-Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Oost.