Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center map

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

8.6 · 1979 recensies

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Over deze locatie

Aan de Schiphol Boulevard 101 in het gebied 'Hoofdcentrum Zuidoost' in Amsterdam ligt Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.979 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoofdcentrum Zuidoost hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Overnacht en boek je hotelkamer bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

roy driessens
Google Maps Logo

1 nachtje. Goed bed alleen was het 21.5 graden in de kamer

roy driessens 1 maand geleden
Peter
Google Maps Logo

Ideaal om voor een vroege vlucht de nacht ervoor hier te verblijven. Het personeel is van hoog niveau en super vriendelijk en behulpzaam. Als ik dan een minpunt moet noemen dan is het dat de bedden vrij hard zijn, tegen het oncomfortabele aan.

Peter 1 maand geleden
Goswin _
Google Maps Logo

Hotel ziet er keurig onderhouden uit en er loopt alleen maar vriendelijk personeel rond. Wat ik dan jammer vind is zo'n sfeerloos atrium, het eten wat so-so is en bijvoorbeeld de temperatuur van een douche die zo gigantisch fluctueert dat je het ene moment bevriest en het volgende verbrandt. Daarom geen 5 sterren.

Goswin _ 1 maand geleden
Renée Kuipers
Google Maps Logo

Verbleven in een prachtige suite. Hebben meer dan heerlijk gegeten en gedronken. Uitstekend geslapen. Heerlijk ontbijt. We willen Odie heel hartelijk danken voor de schaal met heerlijke gebakjes, die klaar stond op de kamer. Dank aan al het personeel, zij zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Speciaal danken we Jamie, Duty Manager, voor de uitstekende organisatie. Een hotel dat hoog in ons vaandel staat en we aanbevelen.

Renée Kuipers 1 maand geleden
Jan. v.d.N
Google Maps Logo

Wat je mag verwachten van een gevestigde naam als deze maar meer ook niet.

Jan. v.d.N 2 maanden geleden
Jacco van Alphen
Google Maps Logo

Prachtig hotel op loopafstand van Schiphol. Fijne kamers, lekker eten. Attente, professionele medewerkers. Wordt zeker herhaald.

Jacco van Alphen 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Goed nieuws! Bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.