Singer Laren map

Singer Laren

8.8 · 2022 recensies

Oude Drift 1, Laren

Singer Laren
Singer Laren Singer Laren
Singer Laren Singer Laren
Singer Laren

Over deze locatie

Aan de Oude Drift 1 in het gebied 'Laren-Centrum' in Laren ligt Singer Laren. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.022 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Singer Laren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Laren waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Laren-Centrum hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

BJ S
Google Maps Logo

Prachtig museum met een fraaie collectie en wisselende exposities. Beeldentuin, theater, museum, horeca etc... Aanrader! Als is het maar voor om een uurtje cultuur te snuiven. De totale setting is al de moeite waard.

BJ S 3 weken geleden
N H
Google Maps Logo

Hoge leeftijdsgrens, maar desalniettemin ook leuk als jong volwassene. Mooie exposities en tentoonstellingen en met mooi weer erg leuk om buiten te zitten. Personeel erg vriendelijk en een schone gebouw (inclusief toiletten). Ga er graag meerdere keren per jaar heen. Nooit gegeten of gezeten, iets té veel geluid en rumoer in de ruimte. Normaliter kon ik met de museumjaarkaart er zo in, nu moest ik wachten op een tijdslot? Eerder binnen het jaar nooit…

N H 1 maand geleden
Marjanne Irene van Dam
Google Maps Logo

Goede tentoonstelling. Moeilijk parkeren ook door alle takken die met de storm van de week zijn afgewaaid was er het een en ander met rood lint afgezet. Veel drukker dan Ik verwachtte ook dat zou komen doordat men vorige week omgeboekt heeft naar een ander tijdstip. De de koffie was trouwens uitstekend.

Marjanne Irene van Dam 2 maanden geleden
Sebastiaan de Kroon
Google Maps Logo

Mooi museum. De horeca viel wat tegen (eenvoudig lunchgerecht 2x verkeerd opgediend) en niet iedere medewerker heeft zin om bezoekers fatsoenlijk en vriendelijk te woord te staan.

Sebastiaan de Kroon 3 maanden geleden
Bianca R Visser Kaplan
Google Maps Logo

Vanmiddag Dinsdag 14 December 20 21 Heb de Singer Museum bezocht Super goede educatieve Expositie 19de en 20stw Eeuw moderne kunsten symbolisme....surrealisme....impressie... expressie eigenlijk over het leven in al zijn facetten in kunstvorm gebracht ...Toen ....Nu...de Toekomst en Circle van het Leven Beter te Bevatten...te Begrijpen ...I.v.m met alle Ziektes- Psyche Ziel en Lichaamelijke-Toestanden Epidemien //// Pandemien in alle vele sociale Walks of Life Een super middag Gr Bianca

Bianca R Visser Kaplan 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Singer Laren

Goed nieuws! Bij Singer Laren in Laren kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Laren

Benieuwd wat je naast Singer Laren nog meer in of rondom Laren (Laren-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Laren-Centrum.