Sinne map

Sinne

9.2 · 387 recensies

Ceintuurbaan 342 Huis, Amsterdam

Sinne
Sinne Sinne
Sinne Sinne
Sinne

Over deze locatie

Aan de Ceintuurbaan 342 Huis in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Sinne. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 387 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sinne accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

berthold janszen
Google Maps Logo

Een mooi avontuur. Zeer goede gastvrouw. Aanrader voor een avontuurlijke gastronomische avond.

berthold janszen 1 maand geleden
Marieke van Vuure
Google Maps Logo

Top restaurant met gastronomisch hoogstaande gerechten. Eten en genieten met alle zintuigen! Erg vriendelijke medewerkers die goed aanvoelen hoe met hun gasten om te gaan. Zeer fijne sfeer. Bijzondere wijnen die mooi aansluiten bij de gerechten. Aanrader voor een ieder die haute cuisine kan waarderen!

Marieke van Vuure 2 maanden geleden
Tim Liekens
Google Maps Logo

Sinne is een luxe informeel restaurant waar je heerlijk kan eten en drinken. We hebben meerdere gangen gedaan en elk gerecht was beter dan het vorige gerecht. De aandacht voor de tafel zonder het vervelend te maken was zeer goed! De wijnen die geserveerd zijn bij de gerechten sloten perfect aan en de bediening wist er ook alles vanaf. Porties van de maaltijden zijn perfect qua presentatie maar ook qua grootte, je hebt geen honger na de maaltijd.

Tim Liekens 3 maanden geleden
André v Hulst
Google Maps Logo

Top restaurant. Personeel heel vriendelijk en beleefd. Fijne sfeer en heerlijk eten.

André v Hulst 4 maanden geleden
Christian Van den Nest
Google Maps Logo

Voor herhaling vatbaar. Super lekker en heel vriendelijke bediening.

Christian Van den Nest 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sinne

Goed nieuws! Bij Sinne in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Sinne nog meer in of rondom Amsterdam (Lizzy Ansinghbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Lizzy Ansinghbuurt.