Sjefietshé map

Sjefietshé

9.2 · 222 recensies

Van Ostadestraat 1, Amsterdam

Sjefietshé
Sjefietshé Sjefietshé
Sjefietshé Sjefietshé
Sjefietshé

Over deze locatie

Aan de Van Ostadestraat 1 in het gebied 'Cornelis Troostbuurt' in Amsterdam ligt Sjefietshé. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 222 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sjefietshé accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Troostbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Tom Wuilmus
Google Maps Logo

Heel lekker geluncht op deze toch wel rustige plaats in Amsterdam. Hier geen platgelopen pad van de massa toeristen. Zalig in de zon een aantal gerechtjes gegeten, waaronder deze bangelijke octopus sandwich. Vriendelijke, correcte bediening ook en de prijzen zijn eveneens zeker ok voor deze kwaliteit!

Tom Wuilmus 2 weken geleden
Frank Boon
Google Maps Logo

Geweldig gegeten.. echt een aanrader als je van ceviche houdt.. ondanks dat het druk was kon de bediening het prima bijhouden., complimenten..

Frank Boon 2 weken geleden
Dexter P
Google Maps Logo

Heerlijke gerechten! Ook ideaal voor shared dining. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Dexter P 2 maanden geleden
bbrou
Google Maps Logo

Goeie pisco s. Lekker eten en fijne bediening. Een mooie avond.

bbrou 3 maanden geleden
Ruben Smolders
Google Maps Logo

Hippe zaak met goed eten. We hadden voor een grote gereserveerd maar waren niet op de hoogte dat er ook een terras was. Met een fles wijn van de zaak werden we gecompenseerd toen er geen plekje meer binnen was, keurige service. De hotdoctopus is een aanrader!

Ruben Smolders 4 maanden geleden
Karel Feys
Google Maps Logo

Tip! Werd me getipt en bleek volledig terecht! — Fijne plek, fijne mensen & een echt lekkere keuken ! (samen heel hard genoten) AANRADER

Karel Feys 7 maanden geleden
niels famaey
Google Maps Logo

Frisse ceviches (zeker de classic!) en heerlijke heilbot au beurre blanc. Perfect gegaard. Bediening is jong en met een glimlach, niet foutloos (hoofdgerechten even vergeten, foutje in afrekening) maar je vergeeft het hen graag. Muziek staat luid maar past op een of andere manier bij de sfeer. Iets te krappe plaatsing aan de toog. Je zit bijna letterlijk op elkaars schoot. In coronatijden ervoeren wij én onze buren dit als ‘too close’. Komen zeker terug aan een tafeltje ;-)

niels famaey 7 maanden geleden
Rosa L.
Google Maps Logo

Hot doctopus was verrukkelijk. Rustig hoekje. Heerlijke wijn. Vriendelijk personeel. Whats not to like? ❤️

Rosa L. 10 maanden geleden
Mar
Google Maps Logo

Fijn restaurant & lekker gegeten:)

Mar 10 maanden geleden
Joeri Veder
Google Maps Logo

Goed eten en leuk personeel.

Joeri Veder 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sjefietshé

Goed nieuws! Bij Sjefietshé in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.