Skotel Amsterdam map

Skotel Amsterdam

10 · 53 recensies

Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam

Skotel Amsterdam
Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam
Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam
Bekijk meer
Skotel Amsterdam

Over deze locatie

Rustige kamers in een eenvoudig hotel dat gerund wordt door studenten, met twee eigentijdse restaurants.

Aan de Jan Evertsenstraat 171 in het gebied 'Rembrandtpark Noord' in Amsterdam ligt Skotel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 53 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Skotel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpark Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Skotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Skotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Skotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij Skotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.