Skotel Amsterdam map

Skotel Amsterdam

9.2 ยท 37 recensies

Jan Evertsenstraat 171, Amsterdam

Skotel Amsterdam
Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam
Skotel Amsterdam Skotel Amsterdam
Skotel Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Jan Evertsenstraat 171 in het gebied 'Rembrandtpark Noord' in Amsterdam ligt Skotel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 37 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Skotel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpark Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Skotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Skotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Fjs Wijnhoven
Google Maps Logo

Een keer wat anders, heel leuk ,supergoed.

Fjs Wijnhoven 3 maanden geleden
Senna de Slager
Google Maps Logo

Heel leuk om te zien die studenten altijd hard te zien werken, de service is ook heel erg professioneel, dat doen ze goed. Omdat ik het hier zo leuk vind kom ik hier een paar keer per maand en geniet altijd van de hapjes, en dan een een knipoogjes bij de kaasstengels die geserveerd werden met chilisaus. Tot mijn grote verdriet zijn ze helaas van de kaart verdwenen. Hopelijk komen ze over een tijd weer terug. Groet.

Senna de Slager 3 maanden geleden
Karen de Molen
Google Maps Logo

Een tijd geleden kwam ik hier regelmatig, speciaal voor de kaasstengels en bitterballen. Gister kwam ik hier langs en toen stonden ze niet meer op de kaart. Dit is mij een beetje tegengevallen. Het zou fijn zijn als deze weer terugkomen. De locatie en personeel blijft uitstekend. Ik hoop dat hier iets mee gedaan wordt.

Karen de Molen 3 maanden geleden
Walter de Graaf
Google Maps Logo

Top plek, goede prijzen voor goede porties, ik kom hier regelmatig. Wel vind ik de nieuwe menukaart tegenvallen. Ik en mijn broer vonden de kaasstengel optie uit de frituur altijd een groot succes en vinden deze nieuwe opties minder lekker. Fijne avond

Walter de Graaf 3 maanden geleden
Martijn Bakker
Google Maps Logo

Een gezellig plekje, echter vind ik het heel jammer dat de cheesesticks wegzijn. Dit vind ik een domper. Ook zou het top zijn als er een niet-vegatarische gyoza zou zijn als optie.

Martijn Bakker 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Skotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij Skotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.