Soho House Amsterdam map

Soho House Amsterdam

8.6 ยท 467 recensies

Spuistraat 210, Amsterdam

Soho House Amsterdam
Soho House Amsterdam Soho House Amsterdam
Soho House Amsterdam Soho House Amsterdam
Soho House Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Spuistraat 210 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt Soho House Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant of cafe's of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 467 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Soho House Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Soho House Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Soho House Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

sanne Doedens
Google Maps Logo

Cowshed Amsterdam, ziet er super uit! Vriendelijk ontvangst, heerlijke stoelen. Maar dan.... ik verwachte een heerlijke pedicure, dat moet je hier niet verwachten. Een stagiaire van het ROC deed mijn voeten, echt zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt. Al mijn nagels ongelijke lengte en over het nagels lakken zal ik een woord noemen, SLECHT. Ik ben zelfs teruggeweest voor nieuwe lak, dat was wederom geen succes.

sanne Doedens 1 maand geleden
Storm Story
Google Maps Logo

Ik had hier een meeting in een van hun ruimtes. Dit zijn nette omgebouwde hotelkamers. Snacks en eten is heel erg goed. Wijn en water is er voldoende in de kamer

Storm Story 11 maanden geleden
Rob Mac Gillavry
Google Maps Logo

Beetje te koud voor het zwembad

Rob Mac Gillavry 1 jaar geleden
Daan Hutting
Google Maps Logo

Schitterende plek

Daan Hutting 1 jaar geleden
Josje Mosies
Google Maps Logo

Ik vond hier dus niet zoveel aan - maar ik ben geen fan van opgeklopt Amsterdams gedoe.

Josje Mosies 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Soho House Amsterdam

Goed nieuws! Bij Soho House Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.