Sohome Barneveld

Sohome

Bij Sohome gelegen aan de Anthonie Fokkerstraat 14 in Barneveld kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Sohome is één van de 6 locaties in Barneveld op CardMapr.

Sohome

Anthonie Fokkerstraat 14 in Barneveld

Betalen met creditcards bij Sohome in Barneveld

In Barneveld aan de Anthonie Fokkerstraat 14 bevindt zich Sohome. Bij Sohome kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort Sohome een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Barneveld

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0342 740 400
Routebeschrijving
Sohome Barneveld
Sohome Barneveld
Sohome Barneveld

Reviews

Wat zeggen anderen over Sohome?

Sohome wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 117 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Salontafel besteld welke te laat en kapot geleverd is. Vervolgens moet ik het gebroken meubel naar een pakketpunt brengen, waar ik erachter kom dat ik een verkeerd verzendlabel heb ontvangen. Al met al een drama salontafel Een week na terugsturen nog steeds niets gehoord, terwijl wij steeds de klantenservice hebben ingelicht (bijvoorbeeld over verkeerde verzendlabel).

Lees verder

1/5

Super geholpen! Snelle levering, helaas met de verkeerde schroeven erbij. Dat werd snel en vriendelijk verholpen door de klantenservice: de dag erna hadden we de nieuwe schroeven al in huis + een leuk presentje voor het ongemak. Zou er zo morgen weer bestellen!

Lees verder

5/5

Helaas hebben wij slechte ervaringen met dit bedrijf. In juli 2020 hebben wij een eettafel besteld. Deze zou begin september geleverd worden. Kort voor levering via mail op de hoogte gebracht dat het twee weken later werd. Tafel zou geleverd worden. Chauffeur ziet dat er een verkeerd onderstel is meegegeven aan hem. Alles weer mee terug. Volgende dag opnieuw levering. Wederom een onjuist onderstel. Dit keer zag niet de chauffeur het maar wijzelf toen wij hem in elkaar gingen zetten. Dat moet je dus zelf doen wanneer je iets online besteld. Verder zal ik niet in details treden want dan wordt het een heel lang verhaal maar de tafel heeft nog ruim twee weken bij ons gestaan voor deze werd opgehaald. Toen hij eenmaal was opgehaald werden we nog 2 keer gebeld door een monteur vanuit de fabrikant die langs wilde komen voor de tafel (?!?) De tafel was opnieuw besteld voor ons en met een tegemoetkoming dus wij waren blij dat het was opgelost en gingen opnieuw wachten tot 17 dec 2020. Afgelopen week voor de zekerheid contact opgenomen rondom de levering en werd mij verteld dat het zeker week 3 2021 zou gaan worden. Ik belde net wat te vroeg volgens mevrouw aan de telefoon, als ik had gewacht tot 7 dec hadden ze mij daarna wel op de hoogte gebracht. Nadat ik vroeg of ze 10 dagen van tevoren ook niet wat kort dag vond kreeg ik te horen dat ze nu eenmaal met de duizenden orders die ze hebben niet anders kunnen werken. Met deze mevrouw had ik een ongelooflijk onprettig telefoongesprek. Aanvulling 10-12-2020. Het bedrijf reageert op mijn review met de feiten van wat er gebeurd is. Onze slechte ervaring gaat natuurlijk over hoe het bedrijf met de feitelijke situatie omgaat. Geen goede communicatie, onpersoonlijk etc. Overigens heeft niemand mij geprobeerd te bellen want ik heb geen enkele gemiste oproep. Helaas...

Lees verder

1/5

Bij Sohome een stalen frame kast gekocht. Helaas bleek bij openen dat de kast meerdere defecten had. Hierover contact gehad met de klantenservice die vrijwel direct een nieuwe kast hebben gestuurd en direct de defecte mee terug hebben genomen. Erg tevreden over de service en het product.

Lees verder

4/5

Mooie tafel, makkelijk in elkaar te zetten, snelle levering en een top bezorger vandaag in Den Haag.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Sohome

Goed nieuws! Bij Sohome in Barneveld kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Barneveld

Benieuwd naar andere locaties in Barneveld waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Barneveld zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Barneveld
KARWEI bouwmarkt Barneveld Barneveld Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Barneveld

Van Zuijlen van Nieveltlaan 45

Bakker Bart Barneveld Bakker

Bakker Bart

Langstraat 25

Expert Barneveld Barneveld Elektronicawinkel

Expert Barneveld

Langstraat 65

Trekpleister Barneveld Drogisterij

Trekpleister

Langstraat 42

Pearle Opticiens Barneveld Barneveld Opticien

Pearle Opticiens Barneveld

Jan van Schaffelaarstraat 21 -A

Kruidvat Barneveld Drogisterij

Kruidvat

Jan van Schaffelaarstraat 18