SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam map

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

8.4 · 313 recensies

Sint Luciënsteeg 19, Amsterdam

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Sint Luciënsteeg 19 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam. Zoek je in de categorie overig een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 313 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Gerrit Don
Google Maps Logo

De boba perfect, leuke winkel. Prachtige locatie en vriendelijke bediening. Ook leuke cups.

Gerrit Don 1 maand geleden
Samantha SSL
Google Maps Logo

Als je houdt van boba zeker even langs gaan (al is het voor uitproberen). De drankjes zijn goed en de shop zelf is best leuk; heel roze en gericht op K-pop fans.

Samantha SSL 2 maanden geleden
Léon
Google Maps Logo

Erg duur, super waterige bubble tea smaakte vrijwel nergens naar. Super klein en veel rotzooi. Helaas kwamen we hier op uit. Haal niet de jasmijn milk tea, is echt water met boba.

Léon 2 maanden geleden
Busra Beyza
Google Maps Logo

Dame die mijn bestelling maakte was echt een lieverd! Had iets met aardbeien genomen en damn die smaakte goed🤤. Als ik weer in Amsterdam ben kom ik zeker weer langs!

Busra Beyza 2 maanden geleden
Ilona Van Loenen
Google Maps Logo

Altijd als ik in Amsterdam, MOET ik hier langs. De leukste bekers, en de lekkerste bubble tea. 😍

Ilona Van Loenen 5 maanden geleden
Serina Samuels
Google Maps Logo

Als we dagje Amsterdam doen dan gaan we hier altijd heen. Favoriete plek van mijn dochter (10jaar). Pluspunt er is een snufje BTS te vinden daar.

Serina Samuels 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Goed nieuws! Bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.