SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam Amsterdam

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam gelegen aan de Sint Luciënsteeg 19 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Sint Luciënsteeg 19 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Sint Luciënsteeg 19 bevindt zich SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam. Bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overig scoort SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Overig

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

06 33338094
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam Amsterdam
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam Amsterdam
SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam?

SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 233 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik had eerst een positieve review geschreven. Deze was over afhalen, hier kon ik niets op aanmerken. Waarschijnlijk omdat je er dan met je neus bovenop staat tijdens de bereiding. Ik heb nu ook al 3 keren laten bezorgen. En helaas is dat al 3 keer een zeer grote teleurstelling geweest. Besteld; lychee tea met lychee popping EN extra poppings waar je los voor betaald. Gekregen; lychee tea, GEEN extra poppings met een beetje geluk hooguit de normale dosis, GEEN lychee poppings waar expliciet om gevraagd was, maar appel, mango etc. Gevraagd om; minder zoet, en je krijgt 3 keer extra zoet, 2 keer normaal en 1 keer minder zoet naar mijn idee. Er zit totaal geen consistentie in. Elke bestelling van toch 6 teas per keer, is 1 grote ramp geweest en volgens mij doet iedereen die daar werkt maar iets anders. Er word in ieder geval niet gelezen wat de klant in het opmerkingen veld schrijft. Krijg je dus waar je voor betaald als je online besteld; NEE. Bij afhalen kan ik geen minpunten vinden, maar zoals gezegd is dat misschien omdat je er dan bij staat en je kan zien wat er bereid word. Edit; natuurlijk geprobeerd contact op te nemen met de winkel maar deze zijn helaas telefonisch niet bereikbaar.

Lees verder

1/5

Ten eerste ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Wij komen van ver en wilden alvast een bestelling doen om op te halen. Ten tweede is de wachttijd uitermate lang, eerst duurde het nog lang voordat er iemand komt nadat je op de bel hebt gedrukt voor een bestelling. Vervolgens heb ik 45 minuten moeten wachten op 2 simpele bubble tea’s. Volgens de medewerker is dit heel normaal. Quote: “Ik weet het, ik kan er niks aan doen, we hebben het heel druk.” Ik verbaasde me dat er geen eens excuses werd aangeboden of op zijn minst bedankt voor het wachten/voor uw geduld. Andere klanten die ook aan het wachten waren op hun bestelling waren ook zeer ontevreden over de wachttijd, dus het is niet iets dat normaal gevonden wordt. Er waren maar 4 bestellingen gedurende onze wachttijd. Ten derde lekte de flessen, dus kwam mijn jas eronder te zitten toen de medewerker het overhandigde. Toen ik om een servetje vroeg, lachte de medewerker mij gewoon uit (super onvriendelijk en totaal niet professioneel). Ze liep terug de winkel in en zocht op haar gemakje in verschillende kastjes naar een servetje en kwam na een paar minuten terug met een stukje van de keukenrol. Ook moest ik zelf vragen om een tasje. In 1 woord onbeschoft! Het allerergste was nog dat de bubble tea totaal niet lekker was, het was waterig en smaakte alleen maar naar creamer, melkpoeder, echt diep teleurgesteld. Niet bubble tea waardig, gigantisch overpriced voor de kwaliteit wat je krijgt! Waste of money and time! Never again!

Lees verder

1/5

Ik plaats niet graag een slechte review, maar die is hier toch wel op z’n plaats. Ik heb hier een black/brown sugar milk tea besteld voor *au* €6. De bubble tea smaakte waterig en de tapioca was smakeloos. Het meisje dat mij hielp was wel heel aardig en ik heb niet lang hoeven wachten - daarom toch 2 sterren. Mijn advies: sla deze plek over en ga naar Jackie Cha of Chun. Daar zijn de bubble teas veel lekkerder en ook nog goedkoper. :)

Lees verder

2/5

Bestelling liet lang op zich wachten, verkeerde bestelling en negens en niemand om te bellen, wel 21 euro rekenen voor exclusieve drinken maar klanten slechter behandelen dan bij MC Donald. Goede revues met Engelstalige reacties, lijkt meer op gemaakte reviews dan de werkelijkheid want waarom kan ik jullie niet bellen??

Lees verder

1/5

Slechte bubbletea zaak. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij hun. Telefonisch helemaal niet bereikbaar, dan denk ik ben je wel serieus met je zaak?

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam

Goed nieuws! Bij SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast SooTea Bubble Tea shop & more Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Kalverstraat 73

ICI PARIS XL Amsterdam Verzorging

ICI PARIS XL

Kalverstraat 36 - 38

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Kalverstraat 122

ZARA Amsterdam Mode

ZARA

Kalverstraat 66-72

Tommy Hilfiger Amsterdam Mode

Tommy Hilfiger

Kalverstraat 117

Nova Hotel Amsterdam Overnachting

Nova Hotel

Nieuwezijds Voorburgwal 276

Hotel Rokin Amsterdam Overnachting

Hotel Rokin

Rokin 73

Het Lagerhuys Amsterdam Bar & Uitgaan

Het Lagerhuys

Rokin 84