SPAR city Sloterdijk map

SPAR city Sloterdijk

7.8 · 977 recensies

Orlyplein 147, Amsterdam

SPAR city Sloterdijk
SPAR city Sloterdijk SPAR city Sloterdijk
SPAR city Sloterdijk SPAR city Sloterdijk
SPAR city Sloterdijk

Over Spar

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Aan de Orlyplein 147 in het gebied 'Teleport' in Amsterdam ligt SPAR city Sloterdijk. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 977 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, SPAR city Sloterdijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Teleport hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Snoo Chen
Google Maps Logo

Open until 12, is a lie. I’m standing in front of this store right now. It’s 21:54 and it’s closed. very disappointed. :( EDIT: Na een maand constant de openingstijden wijzigen heeft het winkel personeel eindelijk de verandering toegevoegd. +1 ster

Snoo Chen 4 maanden geleden
Tjannerie Hageman
Google Maps Logo

Jammer dat ik altijd bij de koffie apparaat kom er dan geen melk in zit.

Tjannerie Hageman 5 maanden geleden
Hugo Vagevuur
Google Maps Logo

Prima City Spar. Veel vliegen bij de koffie machines is wel een min puntje.

Hugo Vagevuur 9 maanden geleden
Jan Lebbink
Google Maps Logo

Prima assortiment, ronduit onbeschoft personeel: 1. Ze houden zich niet aan de eigen corona regels, een werknemer komt op 30 cm afstand in je nek hijgen om de boodschappen te checken. 2. Bij het laten zien van de bon en afschrijving van twee rekeningen volgt een achterdochtige vraag waarom er twee passen gebruikt worden. Dit gaat je als sparmedewerker geen ene reet aan, zolang er maar betaald is. 3. Ze zijn bijzonder onbeschoft, op het agressieve af, wanneer je ze op deze punten aanspreekt. Al met al een serieus probleem in de omgang met klanten. Dit komt misschien door de locatie, en is gedeeltelijk te begrijpen. Desalniettemin: als je een alternatief in de buurt hebt, vooral daar heen gaan! Tenzij je in deze tijd heel erg graag een intimiderend figuur veel te dicht tegen je aan wilt hebben schuren, dan moet je hier vooral heen gaan!

Jan Lebbink 1 jaar geleden
Max
Google Maps Logo

Prima winkel, maar wel jammer dat er geen bapao brodjes zijn...

Max 1 jaar geleden
Robert van der Pol
Google Maps Logo

Prima winkel, maar totaaaaaal geen 1,5 m afstand. Ook personeel totaal geen bescherming achter de kassa. En dan te bedenken dat vooral toeristen uit alle windstreken hier komen.

Robert van der Pol 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #06890e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #056e0c !important; }
Spar

Alle Spar supermarkten

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Benieuwd naar andere Spar supermarkten in Nederland? Spar heeft in totaal 123 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Teleport) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Spar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Spar supermarkten
Spar Korte Vondelstraat
SPAR express Apeldoorn
SPAR city Breda Boschstraat
SPAR enjoy Westerbergen
SPAR Hoefnagel
SPAR Pierik
SPAR express Amstelveen
Spar Goënga Den Hoorn
SPAR express Diemen
SPAR express Dorst
SPAR express Ede aan Soembaplein
SPAR Pierik
SPAR express A'dam Meer en Vaart
SPAR express Arnhem IJsseloordweg
SPAR enjoy Port Greve
SPAR Den Haag Centraal
SPAR express Franeker
SPAR express Geldrop Meelakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.