SPAR enjoy Dennenoord map

SPAR enjoy Dennenoord

7.8 · 66 recensies

Grensweg 106, Den Burg

SPAR enjoy Dennenoord
SPAR enjoy Dennenoord SPAR enjoy Dennenoord
SPAR enjoy Dennenoord SPAR enjoy Dennenoord
SPAR enjoy Dennenoord

Over Spar

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Aan de Grensweg 106 in het gebied 'Verspreide huizen De Koog en het Duingebied' in Den Burg ligt SPAR enjoy Dennenoord. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, SPAR enjoy Dennenoord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Den Burg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Verspreide huizen De Koog en het Duingebied hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mery Reus
Google Maps Logo

Fijne supermarkt

Mery Reus 5 maanden geleden
Erwin-tsg
Google Maps Logo

alles hier is overpriced je hebt minstens 300 euro nodig om hier je boodschappen te doen daarom moet je ook naar de plus gaan ;)

Erwin-tsg 5 maanden geleden
Madeleine van Kan
Google Maps Logo

Prijzen kloppen niet: kassaprijs is hoger dan kaartje bij het schap. Men weigert prijs aan te passen en de enige reactie is, "dat ze géén Jumbo of AH zijn" maar daar gaat het niet om: prijs op kaartje dient correct te zijn. Zij heeft dit niet aangepast aan kassaprijs. Zéér onvriendelijk en dom personeel.

Madeleine van Kan 6 maanden geleden
Henk N
Google Maps Logo

Spar volgens de Spar enjoy formule. Dit betekent meer producten geschikt voor de vakantieganger. Ook assortiment strand spulletjes en leuke lokale producten. Voor de deur staan en paar picknicktafels.

Henk N 10 maanden geleden
Jaleeza van Huizen
Google Maps Logo

Vreselijke mensen werken hier.

Jaleeza van Huizen 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Spar

Goed nieuws! Bij SPAR enjoy Dennenoord in Den Burg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #06890e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #056e0c !important; }
Spar

Alle Spar supermarkten

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Benieuwd naar andere Spar supermarkten in Nederland? Spar heeft in totaal 123 vestigingen waaronder deze in Den Burg (Verspreide huizen De Koog en het Duingebied) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Spar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Spar supermarkten
SPAR city Amsterdam Sciencepark
SPAR city Van Kempen
SPAR Arcen
SPAR express Beesd
SPAR express Delft A13
SPAR express Enschede Haakberger
SPAR enjoy Zuiderzee
SPAR enjoy Port Greve
SPAR Damwâld
SPAR express Den Hoorn Peulwijk
SPAR express Etten
SPAR express Haarlem Schipholweg
SPAR Bovenkarspel
SPAR enjoy Port Greve
SPAR Clingendael
SPAR express Eemnes Eemakker
SPAR city Gouda
SPAR Kostverloren
City Guide

Wat te doen in Den Burg

Benieuwd wat je naast SPAR enjoy Dennenoord nog meer in of rondom Den Burg (Verspreide huizen De Koog en het Duingebied) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Verspreide huizen De Koog en het Duingebied.