SPAR express A'dam Meer en Vaart Amsterdam

SPAR express A'dam Meer en Vaart

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Bij SPAR express A'dam Meer en Vaart gelegen aan de Meer en Vaart 201 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

SPAR express A'dam Meer en Vaart

Meer en Vaart 201 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij SPAR express A'dam Meer en Vaart in Amsterdam

In Amsterdam aan de Meer en Vaart 201 bevindt zich SPAR express A'dam Meer en Vaart. Bij SPAR express A'dam Meer en Vaart kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Supermarkt scoort SPAR express A'dam Meer en Vaart een 0/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden SPAR express A'dam Meer en Vaart

Voor de actuele openingstijden van SPAR express A'dam Meer en Vaart in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of SPAR express A'dam Meer en Vaart nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

0

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 399 3435
SPAR express A'dam Meer en Vaart Amsterdam
SPAR express A'dam Meer en Vaart Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van SPAR express A'dam Meer en Vaart?

SPAR express A'dam Meer en Vaart krijgt een beoordeling van 0/10 gebasseerd op recensies.

Er zijn nog geen openbare reviews over deze locatie. Schrijf een review.

Betaal met American Express creditcards bij SPAR express A'dam Meer en Vaart

Goed nieuws! Bij SPAR express A'dam Meer en Vaart in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast SPAR express A'dam Meer en Vaart nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere Spar supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Spar supermarkten in Nederland? Spar heeft in totaal 123 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze SPAR express A'dam Meer en Vaart toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van Spar te vinden.

Bekijk alle Spar supermarkten