SPAR University HvA map

SPAR University HvA

8.2 · 65 recensies

Wibautstraat 3 c, Amsterdam

SPAR University HvA
SPAR University HvA SPAR University HvA
SPAR University HvA SPAR University HvA
SPAR University HvA

Over Spar

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Aan de Wibautstraat 3 c in het gebied 'Oosterparkbuurt Noordwest' in Amsterdam ligt SPAR University HvA. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 65 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, SPAR University HvA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterparkbuurt Noordwest hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Fen
Google Maps Logo

Goede winkel. Lekker veel keus in tegen stelling tot de HvA kantine

Fen 1 jaar geleden
Annemiek Zuur
Google Maps Logo

Heel handig!

Annemiek Zuur 2 jaar geleden
SG
Google Maps Logo

Prima locatie en meer keus dan de kantine van de HvA.

SG 2 jaar geleden
Koekblik95
Google Maps Logo

De 5 minuten die je extra moet wandelen naar de Appie Heijn zijn het dubbel en dwars waard, wanneer je hier weleens een sandwich hebt gehaald. Klef brood en het beleg is smakeloos. En dat voor een prijs waar je zelfs als überkapitalist je voor zou schamen als je het hardop zegt. Dat t.o.v. de kwaliteit uiteraard. Ik kom hier niet meer voor de broodjes

Koekblik95 3 jaar geleden
Leon Laban
Google Maps Logo

Koeling doet het weer 😅 geen water 🥤 lekkage meer hoop ik 😬

Leon Laban 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Spar

Goed nieuws! Bij SPAR University HvA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #06890e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #056e0c !important; }
Spar

Alle Spar supermarkten

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Benieuwd naar andere Spar supermarkten in Nederland? Spar heeft in totaal 123 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oosterparkbuurt Noordwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Spar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Spar supermarkten
SPAR express Amstelveen
SPAR city Van Kempen
SPAR express Boxtel Ladonk
SPAR Sturm
SPAR Dongen
SPAR enjoy Westerbergen
SPAR Andel
SPAR Tolsma
SPAR Kennis
SPAR Creil
SPAR express Geertruidenberg
SPAR express Geleen De Kluis
SPAR express Apeldoorn Firezone
SPAR enjoy Zuiderzee
SPAR express Bodegraven
SPAR Brouwershaven
SPAR express Ede Buunderkamp
SPAR express Enkhuizen Schepenwijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.