Spring Cafe Brasserie map

Spring Cafe Brasserie

10 · 36 recensies

Mauritskade 61, Amsterdam

Gesloten

Spring Cafe Brasserie
Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie
Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie Spring Cafe Brasserie
Bekijk meer
Spring Cafe Brasserie

Over deze locatie

Aan de Mauritskade 61 in het gebied 'Oosterpark' in Amsterdam ligt Spring Cafe Brasserie. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 36 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Spring Cafe Brasserie accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterpark hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Spring Cafe Brasserie is een geweldige plek om te genieten van een heerlijke maaltijd of een kopje koffie. Van maandag tot en met vrijdag is de brasserie geopend van 07:00 tot 22:30. In het weekend, zaterdag en zondag, zijn de deuren geopend van 08:00 tot 22:30.

Of het nu gaat om een snelle lunch, een gezellig diner of een ontspannen borrel, Spring Cafe Brasserie is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie een geweldige tijd te beleven in een sfeervolle omgeving.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Spring Cafe Brasserie' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Spring Cafe Brasserie. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Spring Cafe Brasserie

Goed nieuws! Bij Spring Cafe Brasserie in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.