St Christopher's Inn The Winston map

St Christopher's Inn The Winston

8.6 ยท 1478 recensies

Warmoesstraat 129, Amsterdam

St Christopher's Inn The Winston
St Christopher's Inn The Winston St Christopher's Inn The Winston
St Christopher's Inn The Winston St Christopher's Inn The Winston
St Christopher's Inn The Winston

Over deze locatie

Aan de Warmoesstraat 129 in het gebied 'Oude Kerk e.o.' in Amsterdam ligt St Christopher's Inn The Winston. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.478 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, St Christopher's Inn The Winston accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Kerk e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij St Christopher's Inn The Winston

Overnacht en boek je hotelkamer bij St Christopher's Inn The Winston. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Bokita
Google Maps Logo

Minpunt is dat er erg veel lawaai is snachts

Bokita 9 maanden geleden
Roman
Google Maps Logo

Goede service en nette verzorgde kamers. Ook leuk dat je 25% korting krijgt op het restaurant dat zeer gezellig en verzorgd is.

Roman 1 jaar geleden
Bethany
Google Maps Logo

Verschrikkelijk hostel. We kwamen laat aan op het vliegveld en konden niet meer met de trein naar huis, dus belden we dit hostel om te weten of ze plek hadden en hoeveel het kost. Ze zeiden dat ze plek in een 8 persoons dorm hadden, voor 12 euro per persoon. Dit vonden wij goed, eenmaal daar aangekomen bleek dit gelogen te zijn. Een ontzettend botte medewerker zei dat er alleen nog een plek was in een 8 persoons dorm, en nog een in een 4 persoons dorm. Allebei veel duurder dan aan de telefoon gezegd. We waren voor twee personen 40 euro kwijt voor een ranzig naar wiet ruikend hostel. Daarnaast werden we in plaats van in een 8 persoons dorm in een 10 persoons dorm gezet in een heel ander gebouw. Schandalig! Het was midden in de nacht dus moest het maar, maar het had gescheeld als de asociale man aan de telefoon niet had gelogen. Geld terug was geen optie. Het hostel stonk en overal zat schimmel.

Bethany 2 jaar geleden
kevin
Google Maps Logo

Uistekend verblijf,aanrader!!

kevin 2 jaar geleden
Nick Moring
Google Maps Logo

Leuke Britse bar

Nick Moring 5 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.