Steigenberger Airport Hotel map

Steigenberger Airport Hotel

8.4 ยท 2553 recensies

Stationsplein Zuid-West 951, Schiphol

Steigenberger Airport Hotel
Steigenberger Airport Hotel Steigenberger Airport Hotel
Steigenberger Airport Hotel Steigenberger Airport Hotel
Steigenberger Airport Hotel

Over deze locatie

Aan de Stationsplein Zuid-West 951 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt Steigenberger Airport Hotel. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.553 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Steigenberger Airport Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Steigenberger Airport Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Steigenberger Airport Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

John Stribos
Google Maps Logo

Met de auto goed bereikbaar. Redelijk goede voorzie Ingen voor cursus of evenement. Jammer dat in sommige zalen geen raam of deur open kan. Parkeren is duur.

John Stribos 2 maanden geleden
Herman Sjoerds
Google Maps Logo

Goed hotel met ruime kamers en prima ontbijtbuffet. Parkeergarage ruim en betaalbaar. Dichtbij Amsterdamse bos voor wandeling of een break in hun eigen binnentuin daar wel veel schaduw. Goede bar. Bedden goed maar voor mij wat aan de harde kant

Herman Sjoerds 2 maanden geleden
Nora El Jebli
Google Maps Logo

Helaas moet ik wel een ster geven, had het liefst geen enkele gegeven. Racistisch personeel en het eten is zeker geen 5 sterren waard, behalve het ontbijt. Maar goed wat kan er mis gaan met ingekochte broodjes en croissantjes. Personeel is totaal niet klantvriendelijk. Voor een hotel aan de luchthaven, zou ik voor kleurrijk personeel gaan, dan dat stijve aan de balie. Heeft geen nut om je stijf te gedragen als je service bagger is. Is meer een 3 sterren hotel.

Nora El Jebli 2 maanden geleden
Oumaima Al Abdellaoui
Google Maps Logo

Wij kwamen terecht in dit hotel nadat onze vlucht was geannuleerd. Nadat we uren op Schiphol hadden gestaan en van het kastje naar de muur werden gestuurd, werden we in alle chaos ontvangen in dit hotel. Het personeel was chaotisch en reageerde passief-agressief op onze vragen. We waren met een groep van 24, waarvan een deel al was ingecheckt. Toen de rest van de groep aankwam kregen we na lang wachten te horen dat onze kamers klaar stonden, maar nog werden schoongemaakt. We konden even "lekker" dineren en na het diner zouden onze kamers gereed staan. Onze groepsleider wilde er zeker van zijn dat er na het diner ook plek voor ons zou zijn, dus wilde graag dat onze namen werden opgeschreven. Dit wilde het personeel niet doen, for unknown reason. Na ons verzoek een aantal keer te hebben herhaald mochten we inderdaad onze paspoorten overhandigen en werden de namen wel opgeschreven. We hoorden nogmaals dat we rustig konden gaan eten en dat we na het eten onze kamers zouden krijgen. Nou, het eten was absoluut smerig en had geen smaak. Na onze geweldige maaltijd keerden we terug naar de receptie om onze kamers te krijgen. Hier kregen we te horen dat er geen kamers meer waren! Daar sta je dan, om elf uur 's nachts, helemaal kapot na 10 uur op Schiphol te hebben gestaan. Niemand begreep hier iets van en de manager kon ook niet uitleggen hoe het kon zijn dat onze kamers voor het diner klaarstonden en na het diner waren verdwenen. Hij gaf toe dat zijn collega's fouten hadden gemaakt en of de rest van de groep even naar een ander hotel wilde gaan! Wat een vreselijk begin van een gezellige groepsreis: het opsplitsen van een groep! SLECHTSTE HOTEL OOIT!

Oumaima Al Abdellaoui 2 maanden geleden
J.H.G. Bodewes
Google Maps Logo

We zijn hier terecht gekomen omdat onze vlucht geannuleerd was. Het avondeten "stranded dinner" was voldoende, maar niet per se heel bijzonder. Maar je kan je er ook wel iets bij voorstellen dat als je een uur de tijd krijgt voor onverwachts 100+ gasten dat dat een pittige opdracht is. Maar: het ontbijt daarentegen was uitmuntend. Echt heerlijk gegeten. Eindeloos veel keuze en nergens op bespaard. Verse jus d'orange. Verse broodjes. Heerlijke dubbele espresso. Omelet wordt naar keuze voor je klaargemaakt. En ik zag nota bene champagne staan voor de liefhebber. Ik zag reviews van gasten die minder enthousiast waren over het personeel, maar onze ervaring was juist dat het personeel erg vriendelijk was. De kamer zelf was ook prima in orde. Best ruim eigenlijk en lekker fris. Goede keuze van Transavia om de gestrande reizigers hier onder te brengen.

J.H.G. Bodewes 3 maanden geleden
Akisha Antonia
Google Maps Logo

goede service in een korte termijn.. onze vlucht werd geannuleerd en mochten we hier verblijven.. ook al was het na het etenstijd hebben ze in korte termij iets opgedoekt zodat we toch uit kunnen rusten, heerlijk ontbijt en dinner voor we weer netje opgehaald werden door een toegewezen bus dat we weer terug naar schiphol konden.. goede service, en vriendelijkke personeel

Akisha Antonia 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Steigenberger Airport Hotel

Goed nieuws! Bij Steigenberger Airport Hotel in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Steigenberger Airport Hotel nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.