STROOM in de Pijp Amsterdam

STROOM in de Pijp

Bij STROOM in de Pijp gelegen aan de Ferdinand Bolstraat 151 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

STROOM in de Pijp is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

STROOM in de Pijp

Ferdinand Bolstraat 151 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij STROOM in de Pijp in Amsterdam

In Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 151 bevindt zich STROOM in de Pijp. Bij STROOM in de Pijp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort STROOM in de Pijp een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij STROOM in de Pijp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij STROOM in de Pijp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

06 15304985
Routebeschrijving
STROOM in de Pijp Amsterdam
STROOM in de Pijp Amsterdam
STROOM in de Pijp Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over STROOM in de Pijp?

STROOM in de Pijp wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 235 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuke tent, lekker eten en gezellige sfeer. Jammer dat ik en mijn vriendin de bon van een andere tafel kregen. Helaas had mijn vriendin in alle haast ook al betaald en aangezien ze geen cash in de winkel hebben, zouden ze het verschil (ruim €15) overmaken. Dit is tot op heden nog niet gebeurd, dit was ruim voor de corona crisis. Beetje jammer, leuke tent maar slechte afhandeling van eigen fouten.

Lees verder

1/5

Als ze ons hadden verteld bij binnenkomst dat je ‘hier om ‘t half uur een drankje MOET bestellen’ waren wij hier voorbij gelopen. Nadat wij onze eerste koffie op hadden en wij twee keer bedankt hadden voor nog een ronde (wij zaten er nog net geen half uur) toen vertelde zij dat ‘het hier wel zo werkt dat je hier elk half uur een drankje moet nemen’. Oftewel bestel nog iets of ga weg. Gastvrijheid op z’n top... Gelukkig zijn er genoeg andere leuke tentjes in Amsterdam!

Lees verder

1/5

Bijzondere hapjes zoals bloemkool geroosterd met een lekkere korst

Lees verder

4/5

Leuke ambiance, de inrichting is trendy en de authentieke elementen van het pand zijn mooi. De menukaart is uitgebreid en erg gevarieerd!

Lees verder

4/5

Op zich een prima plek. Lekkere koffie, goede gerechten, niet te duur, interieur ook mooi. Het enige dat je elke meer begint tegen te staan is dat het personeel totaal niet attent is. Ook als het helemaal niet druk is duurt het heel lang voordat iemand je komt helpen, en als je daarna nog wat extra wil bestellen moet je vaak op iemand aflopen, want anders is het niet te doen. Het lijkt ze allemaal niet zo veel te boeien

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij STROOM in de Pijp

Goed nieuws! Bij STROOM in de Pijp in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17