Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam map

Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam

9.2 ยท 226 recensies

Noordeinde 43, Monnickendam

Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam
Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam
Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam
Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam

Over deze locatie

Aan de Noordeinde 43 in het gebied 'Monnickendam' in Monnickendam ligt Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 226 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Monnickendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Monnickendam hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

jan van leeuwen
Google Maps Logo

Geweldig genoten in een fijne en relaxte sfeer met geweldige bediening. Het eten was een waar feest en de wijnproeverij maakte alles compleet. We!ll be back.

jan van leeuwen 3 weken geleden
Ingrid Stupavska
Google Maps Logo

Het Michelin * restaurant is een geweldige belevenis. Elke gang is een verrassende avontuur. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk. De baas beschikt over uinieke kennis van alle zijn wijnen. Bedankt voor een buitengewone avond!

Ingrid Stupavska 1 maand geleden
Roeland Schuurmans
Google Maps Logo

Lekker eten, goede wijn en vriendelijke bediening! Kamer netjes.

Roeland Schuurmans 1 maand geleden
Patrick Van tilborg
Google Maps Logo

Prima kamer. Erg lekker gegeten. Rustige sfeer. Aanrader.

Patrick Van tilborg 4 maanden geleden
Rogier Laan
Google Maps Logo

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, het arrangement van overnachting in combinatie met het 6-gangen diner met wijnarrangement was top. Bijna alle gangen- en wijn- combinaties waren prachtig, de gang met buikspek was een stuk minder helaas, echter het dessert was zeer, maar dan ook zeer goed. Waarom toch maar 3 sterren? Het volgende: BIj een restaurant met een Michelin-ster, heb je uiteraard bepaalde verwachtingen en dit gaat verder dan de kwaliteit van de gerechten. Het bedienend personeel stond zichtbaar onder spanning, de onzekerheid was tevens voelbaar. Tijdens het onbijt werd er te rap nee gezegd tegen extra wensen zoals een gepocheerd ei, of verse gember thee. Tevens stond alles al op tafel en werd er weinig (op thee, koffie en een eitje) uitgeserveerd. Een zacht gekookt ei kon wel en kreeg een hard gekookt ei. Wij zouden nog de geschonken wijnen opgestuurd krijgen, maar hebben deze niet ontvangen. Kortom, qua kwaliteit was het een zeer goed arrangement, qua beleving viel dit helaas tegen.

Rogier Laan 6 maanden geleden
W. S.
Google Maps Logo

We hebben in november 2021 hier een overnachting gehad en een 5 gangen menu met wijnarrangement mogen proeven. Wat was er goed? Het is een mooie locatie in Monnickendam, het restaurant is authentiek en het personeel is vriendelijk. De kwaliteit van het 5 gangen menu met bijpassend wijnarrangenmt was prima. Datgene wat je mag verwachten van een reataurant met een Michelin ster. Wat was er minder? De kamer was klein bemeten, we hadden tevoren aangegeven dat er wat te vieren was, maar dit kwam niet terug in de bediening en het arrangement. Dit hebben we wel eens anders ervaren op dit niveau op andere locaties. De personele bezetting was krap, eerlijk gezegd niet de service die we gewend zijn van een restaurant in deze klasse. Daarom slechts 3 sterren ipv 5. Eerder een Michelin aanbeveling dan een Michelin ster waardig. We kregen het idee dat men op de lauweren rust, dan dat men werkt om het niveau waardig te zijn. Desalniettemin genoten, maar op dit niveau en in deze prijsklasse zijn er betere restaurants en hotels.

W. S. 7 maanden geleden
Cesar Smits
Google Maps Logo

Fijne beleving. We hebben genoten.

Cesar Smits 11 maanden geleden
Sjaak de Coninck
Google Maps Logo

Altijd geweldig. Heerlijk geluncht en fijne mensen.

Sjaak de Coninck 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam

Goed nieuws! Bij Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam in Monnickendam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Monnickendam

Benieuwd wat je naast Suitehotel & Restaurant Posthoorn Monnickendam nog meer in of rondom Monnickendam (Monnickendam) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Monnickendam.