Suitsupply map

Suitsupply

8.8 ยท 527 recensies

Willemsparkweg 37-41, Amsterdam

Suitsupply
Suitsupply Suitsupply
Suitsupply Suitsupply
Suitsupply

Over Suitsupply

Een formeel, zakelijk of chique pak nodig? Suitsupply zorgt ervoor dat je niet alleen erin past, maar dat je pak perfect zit!

Aan de Willemsparkweg 37-41 in het gebied 'Concertgebouwbuurt' in Amsterdam ligt Suitsupply. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 527 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Suitsupply accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Concertgebouwbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Wing Lun Fung
Google Maps Logo

Ik moet toegeven dat mijn eerste bezoek hier iets minder is bevallen echter hebben zij het uiteindelijk fantastische opgepakt. Zal het proberen toe te lichten. In maart 2022 ben ik gaan kijken voor een pak voor mijn bruiloft. Hier ben ik gekoppeld aan een specialist en hebben wij veel doorgenomen waaronder dus mijn 3 delig pak de details en het stof. Omdat de eerste afspraak die ik had maar voor 1 uur was geplanned had ik het gevoel dat het best snel en gehaast was en dat was erg jammer en was er ook geen tijd meer om mijn overhemd ook mee te bestellen en heb ik hiervoor een nieuwe afspraak moeten maken. Ook heb ik het verkeerde advies gekregen voor de kleur van het overhemd waardoor ik bij mijn 2e afspraak dus de verkeerde kleur witte overhemd heb gekozen. Achteraf enorm veel spijt van gehad. Dit eenmaal besproken met Suit Supply hebben zij dit geweldig opgelost en heb ik uiteindelijk mijn overhemden opnieuw kunnen bestellen in de juiste kleur wit die ik in eerste instantie had moeten nemen. (Eigenlijk mijn fout omdat ik uiteindelijk zelf beslis welke kleur, echter ga je vaak toch met het advies van de specialist mee omdat zij er meer ervaring mee hebben dan ik) Mijn vervolg afspraken die ik had staan waren met Taco en Romel. Geweldige adviseurs! Eenmaal nadat mijn pak binnen was gekomen nog een keer kunnen passen en laten vermaken omdat het toch niet helemaal goed zat. Uiteindelijk nadat deze opnieuw was vermaakt zat het perfect! Had bij het verlaten van de zaak een opmerking gemaakt die misschien verkeerd is over gekomen maar wil het doormiddel van deze recensie toch even recht trekken: ik gaf namelijk aan: ik hoef hier in ieder geval niet meer terug te komen voor deze pak. Ik bedoelde daarmee dat het pak dat ik meenam perfect is er er niks meer aan gedaan hoeft te worden (omdat ik al best vaak terug ben geweest), maar waneer ik weer een pak nodig heb ik zeker weer terug ga! Al met al had het zo zijn ups en downs maar het blijft toch belangrijk hoe het bedrijf er mee omgaat en dat was in dit geval echt super!

Wing Lun Fung 1 maand geleden
Enzo Lima
Google Maps Logo

Afspraak gemaakt voor 15:00. 14:50 kom ik aan en word me gevraagd te wachten op een medewerker. Om 15:15 vraag ik om een update: "er komt zo iemand naar u toe". Om 15:40 ben ik vertrokken. Wat een bende.

Enzo Lima 1 maand geleden
Jeffrey Tsang
Google Maps Logo

Op een vrijdag langs geweest om mijn zoektocht voor een trouwpak te beginnen. Bij binnenkomst werd ik niet begroet, maar werd er gelijk 3 keer de vraag "dutch or english?" naar mijn hoofd geslingerd. Na het melden dat ik zoek naar een trouwpak en geen afspraak heb gemaakt, werd mij verteld dat er geen capaciteit meer is om mij te helpen. Dik prima natuurlijk, mijn eigen schuld. Echter kreeg ik niet eens een normale begroeting terug of eventueel instructies hoe ik een afspraak kon maken. Kreeg eerder het gevoel dat hij vond dat ik zijn tijd aan het verdoen was. Klantvriendelijkheid was ver te zoeken, ik probeer wel een andere zaak!

Jeffrey Tsang 2 maanden geleden
Sam Storch
Google Maps Logo

Zeer vriendelijk personeel, goede serviceverlening en prijs/kwaliteitverhouding is ook prima.

Sam Storch 2 maanden geleden
Karina Meeuwse
Google Maps Logo

Prettige en deskundige 1 op 1 begeleiding bij het winkelen!

Karina Meeuwse 7 maanden geleden
John Konijn
Google Maps Logo

Goede service en echte aandacht! Prima!

John Konijn 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Suitsupply

Goed nieuws! Bij Suitsupply in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Suitsupply

Alle Suitsupply modewinkels

Een formeel, zakelijk of chique pak nodig? Suitsupply zorgt ervoor dat je niet alleen erin past, maar dat je pak perfect zit!

Benieuwd naar andere Suitsupply modewinkels in Nederland? Suitsupply heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Concertgebouwbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Suitsupply lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Suitsupply modewinkels
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply Den Bosch
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply Zaltbommel
Suitsupply
Suitsupply Den Bosch
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply Utrecht
Suitsupply Zaltbommel
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply
Suitsupply
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.