Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch

Suitsupply Den Bosch

Bij Suitsupply Den Bosch gelegen aan de Verwersstraat 7 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Suitsupply Den Bosch is één van de 8 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

Suitsupply Den Bosch

Verwersstraat 7 in 's-Hertogenbosch

Betalen met creditcards bij Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Verwersstraat 7 bevindt zich Suitsupply Den Bosch. Bij Suitsupply Den Bosch kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode scoort Suitsupply Den Bosch een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Suitsupply Den Bosch

Voor de actuele openingstijden van Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Suitsupply Den Bosch nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Mode

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

073 744 0156
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Suitsupply Den Bosch?

Suitsupply Den Bosch krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 69 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onlangs Suitsupply Den Bosch bezocht voor de aanschaf van mijn allereerste pak. Bij binnenkomst werd er gelijk hulp aangeboden door de storemanager. Na uitgelegd te hebben wat ik ongeveer voor ogen had (kleur, budget e.d.) werd ik gelijk goed geholpen. Hij nam rustig de tijd, was geduldig, dacht erg goed met me mee en kwam met vele opties (waar zowel de voor- en nadelen goed van werden verteld), zodat ik uiteindelijk het juiste pak vond. Er werd duidelijk uitgelegd wat de opties waren voor de aanpassingen en wat de kosten hier voor waren, en dit zou dan (over het weekend heen) 3 dagen duren. Echter was mijn pak al de dag erop klaar! Het pak was keurig ingenomen en paste perfect. Daarbij ook goed geholpen met het uitkiezen van een bijpassende das en pochet. Kortom: Super personeel met super service en kennis van zaken. Daarbij ook een zeer mooie winkel met hele mooie kleding. Ik kom hier in de toekomst zeker terug!

Lees verder

5/5

Goede service en een brede selectie aan confectie pakken. Ook voor maatpakken is de service op maat. Zeker een aanrader

Lees verder

5/5

uitstekende service, in tegenstelling tot het filiaal in tilburg. die was heel, heel slecht

Lees verder

5/5

Veel pakken. Wel beperkt arsenaal aan kleuren.

Lees verder

3/5

Suitsupply heeft een prachtige selectie aan pakken. Hier was ik zeer van onder de indruk toen ik de website en daarna de winkel bezocht in Den Bosch. Helaas heb ik geen goede ervaring gehad vanwege de gebrekkige ondersteuning van het personeel. Gedurende mijn bezoek werd er beperkt geluisterd naar mijn wensen en werd ik beperkt geassisteerd. Voordat ik de winkel bezocht had ik de website bezocht en een voorselectie gemaakt. Deze (afgezien van de online exclusives) had ik ook beschikbaar moeten hebben in de winkel maar, deze werden mij niet duidelijk aangewezen. Na enige tijd zelf zoeken kreeg ik wat meer assistentie. De onhandige belichting in de winkel maakte het zoeken ook niet gemakkelijk. Uiteindelijk vond ik, weliswaar met assistentie, een pak waar ik mij in kon vinden. Overigens een van de beperkte twee pakken die mij geadviseerd werden. Door het handelen van de verkoper uiteindelijk besloten om van de koop af te zien. Voornamelijk omdat de verkoper een goede tijd ook andere werkzaamheden bleef verrichten terwijl hulp verzocht was en het advies zeer beperkt bleef. Dit wekte geen vertrouwen bij mij in de aanschaf van het pak. Mogelijk dat ik bij een andere suitsupply wel zal slagen.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Suitsupply Den Bosch

Goed nieuws! Bij Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Suitsupply Den Bosch nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom 's-Hertogenbosch.

Rituals 's-Hertogenbosch Verzorging

Rituals

Vughterstraat 1

Nespresso Boutique 's-Hertogenbosch Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Kerkstraat 32

Anna van Toor - Den Bosch 's-Hertogenbosch Mode
Pearle Opticiens Den Bosch 's-Hertogenbosch Opticien
ZARA 's-Hertogenbosch Mode

ZARA

Schapenmarkt 7-21

Piet Zoomers Den Bosch 's-Hertogenbosch Mode

Piet Zoomers Den Bosch

Kerkstraat 65

The Society Shop 's-Hertogenbosch Mode

The Society Shop

Markt 17 A

Claudia Sträter 's-Hertogenbosch Mode

Claudia Sträter

Kerkstraat 33

Andere Suitsupply modewinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Suitsupply modewinkels in Nederland? Suitsupply heeft in totaal 24 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Suitsupply Den Bosch toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle modewinkels van Suitsupply te vinden.

Bekijk alle Suitsupply modewinkels
Suitsupply Breda Mode
Suitsupply Zwolle Mode
Suitsupply Arnhem Mode
Suitsupply Amersfoort Restaurant