Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch

Suitsupply Den Bosch

Bij Suitsupply Den Bosch gelegen aan de Verwersstraat 7 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Suitsupply Den Bosch is één van de 6 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

Suitsupply Den Bosch

Verwersstraat 7 in 's-Hertogenbosch

Suitsupply Logo

Betalen met creditcards bij Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Verwersstraat 7 bevindt zich Suitsupply Den Bosch. Bij Suitsupply Den Bosch kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode, scoort Suitsupply Den Bosch een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 744 0156
Route
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch
Suitsupply Den Bosch 's-Hertogenbosch

Reviews

Wat zeggen anderen over Suitsupply Den Bosch?

Suitsupply Den Bosch wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 63 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onlangs Suitsupply Den Bosch bezocht voor de aanschaf van mijn allereerste pak. Bij binnenkomst werd er gelijk hulp aangeboden door de storemanager. Na uitgelegd te hebben wat ik ongeveer voor ogen had (kleur, budget e.d.) werd ik gelijk goed geholpen. Hij nam rustig de tijd, was geduldig, dacht erg goed met me mee en kwam met vele opties (waar zowel de voor- en nadelen goed van werden verteld), zodat ik uiteindelijk het juiste pak vond. Er werd duidelijk uitgelegd wat de opties waren voor de aanpassingen en wat de kosten hier voor waren, en dit zou dan (over het weekend heen) 3 dagen duren. Echter was mijn pak al de dag erop klaar! Het pak was keurig ingenomen en paste perfect. Daarbij ook goed geholpen met het uitkiezen van een bijpassende das en pochet. Kortom: Super personeel met super service en kennis van zaken. Daarbij ook een zeer mooie winkel met hele mooie kleding. Ik kom hier in de toekomst zeker terug!

Lees verder

5/5

Goede service en een brede selectie aan confectie pakken. Ook voor maatpakken is de service op maat. Zeker een aanrader

Lees verder

5/5

uitstekende service, in tegenstelling tot het filiaal in tilburg. die was heel, heel slecht

Lees verder

5/5

Veel pakken. Wel beperkt arsenaal aan kleuren.

Lees verder

3/5

Suitsupply heeft een prachtige selectie aan pakken. Hier was ik zeer van onder de indruk toen ik de website en daarna de winkel bezocht in Den Bosch. Helaas heb ik geen goede ervaring gehad vanwege de gebrekkige ondersteuning van het personeel. Gedurende mijn bezoek werd er beperkt geluisterd naar mijn wensen en werd ik beperkt geassisteerd. Voordat ik de winkel bezocht had ik de website bezocht en een voorselectie gemaakt. Deze (afgezien van de online exclusives) had ik ook beschikbaar moeten hebben in de winkel maar, deze werden mij niet duidelijk aangewezen. Na enige tijd zelf zoeken kreeg ik wat meer assistentie. De onhandige belichting in de winkel maakte het zoeken ook niet gemakkelijk. Uiteindelijk vond ik, weliswaar met assistentie, een pak waar ik mij in kon vinden. Overigens een van de beperkte twee pakken die mij geadviseerd werden. Door het handelen van de verkoper uiteindelijk besloten om van de koop af te zien. Voornamelijk omdat de verkoper een goede tijd ook andere werkzaamheden bleef verrichten terwijl hulp verzocht was en het advies zeer beperkt bleef. Dit wekte geen vertrouwen bij mij in de aanschaf van het pak. Mogelijk dat ik bij een andere suitsupply wel zal slagen.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Suitsupply Den Bosch

Goed nieuws! Bij Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in 's-Hertogenbosch

Benieuwd naar andere locaties in 's-Hertogenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In 's-Hertogenbosch zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in 's-Hertogenbosch
Starbucks 's-Hertogenbosch Overig

Starbucks

Stationsplein 151

HEMA 's-Hertogenbosch Warenhuis

HEMA

Stationsplein 163

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

Visstraat 54

Hotel The Stamp 's-Hertogenbosch Restaurant

Hotel The Stamp

Karrenstraat 77

Poké Perfect 's-Hertogenbosch Restaurant

Poké Perfect

Minderbroedersstraat 20

Andere Suitsupply modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Suitsupply nog meer locaties. Naast Suitsupply Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Suitsupply locaties
Suitsupply Breda Mode

Suitsupply

Breda

Suitsupply Zwolle Mode

Suitsupply

Zwolle

Suitsupply Arnhem Mode

Suitsupply

Arnhem

Suitsupply Amersfoort Restaurant

Suitsupply

Amersfoort

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rotterdam

Suitsupply Amsterdam Mode

Suitsupply

Amsterdam