't Gat van Nederland map

't Gat van Nederland

8 · 314 recensies

Brugstraat 2-8, Volendam

Opent straks

't Gat van Nederland
't Gat van Nederland 't Gat van Nederland
't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland 't Gat van Nederland
Bekijk meer
't Gat van Nederland

Over deze locatie

Aan de Brugstraat 2-8 in het gebied 'Volendam-Oude kom' in Volendam ligt 't Gat van Nederland. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 314 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, 't Gat van Nederland accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 25 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Oude kom hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Beginnend met de maandag, houdt 't Gat van Nederland een rustdag en blijft de deur gesloten. Dinsdag en woensdag laat 't Gat van Nederland ook voorbij gaan zonder bezoekers te verwelkomen. De week krijgt pas op donderdag een levendige wending, wanneer vanaf 16:00 tot na middernacht 01:00 het welkomstlicht brandt.

Vrijdag viert 't Gat van Nederland het weekend in met ruime openingstijden, vanaf 's middags 12:00 tot in de kleine uurtjes 02:00. Deze gezellige lijn trekt het door naar zaterdag, wanneer ook van 12:00 tot 02:00 gasten kunnen binnenstappen. Aan het einde van de week, op zondag, wordt er nog steeds plezier gemaakt vanaf de middag 12:00 tot vroeg in de ochtend 01:00.

Opmerkelijk genoeg blijft 't Gat van Nederland op maandag, dinsdag en woensdag gesloten, maar vanaf donderdag tot en met zondag kan er volop genoten worden tot in de late uurtjes.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij ''t Gat van Nederland' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van 't Gat van Nederland. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Volendam

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Volendam. Meer van dit lees je in onze Volendam City Guide.