Taco Mundo Almere-Stad map

Taco Mundo Almere-Stad

5.4 · 135 recensies

Markerkant 10-72, Almere

Taco Mundo Almere-Stad
Taco Mundo Almere-Stad Taco Mundo Almere-Stad
Taco Mundo Almere-Stad Taco Mundo Almere-Stad
Taco Mundo Almere-Stad

Over Taco Mundo

Bij Taco Mundo Almere-Stad eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Aan de Markerkant 10-72 in het gebied 'Markerkant' in Almere ligt Taco Mundo Almere-Stad. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 135 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Taco Mundo Almere-Stad accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Markerkant hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sabrina Hanssens
Google Maps Logo

Ik bestelde of haalde af en toe af, maar ben er nu klaar mee. Kwaliteit wisselt te veel. En laatste bestelling had ik extra saus gekocht, deze was niet goed verpakt waardoor het overal zat behalve in t bakje. Dus ook geen saus voor mn eten. Zag ik pas toen ik uit pakte en de bezorger al weg was. De zak was van onder doorweekt en ik had t dus ook bijna op mn tapijt. Meteen foto's gemaakt en via messenger gestuurd zodat ze t ook kunnen zien. Krijg je meteen een auto reply dat je binnen een dag antwoord krijgt, ik wacht nog op antwoord. En om t af te maken wreef ik later met gewassen handen in mn ogen en die stonden in de fik. Als er staat binnen een dag antwoord, antwoord dan...

Sabrina Hanssens 3 maanden geleden
Jantjes Kritiek
Google Maps Logo

Mn eerste keer ,voor €40 besteld. Zag er netjes ingepakt uit en dat was het! Niet één keer een eureka of o wat lekker gevoel gehad. Of ik gauw weer bestel,,ik weet het niet. Gelukkig is er genoeg maïs en limoen. En nog ff wat anders,,net als bij Thuisbezorgd wordt er ook hier op schaamteloze wijze fooi ,bij het afrekenen, toegevoegd, maar er gaat geen cent naar de koerier. Of de koeriers liegen. Tergend dit. Er moet toch ergens melding gedaan kunnen worden van deze vorm van oplichting. 😡

Jantjes Kritiek 3 maanden geleden
Evert V
Google Maps Logo

Het eten was goed. De afhaal ruimte was erg rustig.

Evert V 6 maanden geleden
Arkadas Amereeh
Google Maps Logo

Alles netjes en goed, maar voor mij te veel kool koriander.

Arkadas Amereeh 7 maanden geleden
Wendy
Google Maps Logo

Wanneer je een eerlijke recensie schrijgt op TB over een veel te late bezorging word je ineens opgebeld of je je review wilt verwijderen in ruil voor korting. Zou een alternatief misschien zijn om beter je best te doen?

Wendy 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Taco Mundo

Goed nieuws! Bij Taco Mundo Almere-Stad in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Taco Mundo

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants

Bij Taco Mundo eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Benieuwd naar andere Taco Mundo fastfoodrestaurants in Nederland? Taco Mundo heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Almere (Markerkant) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Taco Mundo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants
Taco Mundo Amersfoort
Taco Mundo Breda
Taco Mundo Den Haag
Taco Mundo Groningen-Centrum
Taco Mundo Leiden
Taco Mundo Rijswijk
Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West
Taco Mundo Haarlem
Taco mundo Leeuwarden
Taco Mundo Leiden
Taco Mundo Rotterdam Oost
Taco Mundo Utrecht
Taco Mundo Amersfoort
Taco Mundo Breda
Taco Mundo
Taco Mundo Schiedam-Vlaardingen
Taco Mundo Tilburg
Taco Mundo Voorburg
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.