Taco Mundo Amstelveen map

Taco Mundo Amstelveen

6.2 · 135 recensies

Karel Doormanweg 12, Amstelveen

Taco Mundo Amstelveen
Taco Mundo Amstelveen Taco Mundo Amstelveen
Taco Mundo Amstelveen Taco Mundo Amstelveen
Taco Mundo Amstelveen

Over Taco Mundo

Bij Taco Mundo Amstelveen eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Aan de Karel Doormanweg 12 in het gebied 'Elsrijk Oost' in Amstelveen ligt Taco Mundo Amstelveen. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 135 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Taco Mundo Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elsrijk Oost hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kevin Kos
Google Maps Logo

Fries mexiana classic besteld. Werd 15 minuten te laat bezorgd zoals te zien op bijgevoegde foto. "Sorry bro" was de reactie, met de belofte binnen 10 minuten een nieuwe portie. Na een half uur wachten contact opgenomen met het kantoor, na 10 minuten in de wacht wisten ze er wel van, maar er leek nog geen actie te zijn ondernomen. Nu zou het dan toch echt binnen 10 minuten alsnog komen. Jongen aan de telefoon word hoorbaar afgesnauwd door de baas, en knalt daarna zonder iets te zeggen de hoorn erop. Asociale tent, maar je mag wel 18 euro afrekenen voor een lauwe burger en slappe friet

Kevin Kos 1 maand geleden
Dario
Google Maps Logo

Bezorger was snel

Dario 1 maand geleden
Schomple
Google Maps Logo

Na een familie weekend, ter afscheid besteld bij Taco Mundo Amstelveen. abominabel slecht gegeten, extreem ijzingwekkende bezorging en een afgrijselijke afsluiting, voordat iedereen weer huiswaarts ging hebben we elk minstens een kwartier op het watercloset moeten braken. Wij komen hier zeker NIET terug. Zie bijlage voor het belabberde voedsel dat ons is bezorgd. Nooit meer.

Schomple 1 maand geleden
tim pijnacker
Google Maps Logo

Heb hier besteld maar het was verschikkelijk: 1) Borrito had bijna geen vlees 2) Bezorging duurde 90 minuten 3) Ze zijn mijn drankje vergeten 4) Ik heb extra betaal voor quacamole, en die heb ik ook niet gekregen

tim pijnacker 5 maanden geleden
Chxna _
Google Maps Logo

Middelmatige review, de 1ste ster was voor de dame achter de balie best wel cute, de 2e ster was voor de man achter vrouw die nog cuter was, en de 3e ster was voor de soepele ontlasting door de diarree van het eten

Chxna _ 6 maanden geleden
Remco
Google Maps Logo

Vind veel irrelevante en aanstootgevende reviews hier, kennelijk een boze klant of ander probleem. Ik heb hier 1 keer besteld ter plekke dus niet via internet. De personen achter de balie spraken geen Nederlands en nauwelijks Engels. Niveau plaatjes aanwijzen. Twee dezelfde menu’s met een verschillende frisdrank bleek te lastig dus gaf de jongen die de bestelling opnam aan dat dat niet kon en deed er dezelfde frisdrank bij. Het eten was… tsja… gewoon fastfood en heeft weinig met echt Mexicaans eten te maken. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Remco 1 jaar geleden
Just streepjes alt
Google Maps Logo

Ik kwam hier met mijn vrouw en twee zoontjes om na het shoppen wat te gaan eten maar deze troep was niet te eten echt kkr smerig. M'n zoontje moest naar de eerste hulp omdat hij zulke erge diarree had. Vervolgens kwam een medewerker met een shank en steelde bijna als ons kkr eten en ontvoerde m'n vrouw. We gingen toen door de McDonalds prullenbakken graaien als een stel Afrikanen en en vonden 3 half opgegeten cheeseburgers gemixt met vanille milkshakes. We aten dat en hadden een betere avond dan bij dit kkr restaurant echt nooit meer eten hier.

Just streepjes alt 1 jaar geleden
Jarno Looij
Google Maps Logo

Beste diaree die ik ooit heb gekregen!!

Jarno Looij 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Taco Mundo

Goed nieuws! Bij Taco Mundo Amstelveen in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Taco Mundo

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants

Bij Taco Mundo eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Benieuwd naar andere Taco Mundo fastfoodrestaurants in Nederland? Taco Mundo heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Elsrijk Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Taco Mundo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants
Taco Mundo Amersfoort
Taco Mundo Arnhem
Taco Mundo Delft
Taco Mundo Eindhoven
Taco mundo Leeuwarden
Taco Mundo Utrecht
Taco Mundo Arnhem
Taco Mundo Breda
Taco Mundo Rotterdam-Centrum
Taco Mundo Rotterdam-Oost
Taco Mundo Spijkenisse-Hoogvliet
Taco Mundo Tilburg
Taco Mundo Amstelveen
Taco Mundo Amsterdam-Noord
Taco Mundo Haarlem
Taco Mundo Leiden
Taco Mundo Lelystad
Taco Mundo Schiedam-Vlaardingen
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Taco Mundo Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Elsrijk Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Elsrijk Oost.