Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West map

Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West

7 ยท 115 recensies

Pieter Calandlaan 703, Amsterdam

Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West
Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West
Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West
Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West

Over Taco Mundo

Bij Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Aan de Pieter Calandlaan 703 in het gebied 'Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid' in Amsterdam ligt Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 115 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

joop smit
Google Maps Logo

Gister enchilades besteld en vandaag heel ziek geworden, Niet doen dus

joop smit 4 weken geleden
Kwams Mensah
Google Maps Logo

Lekker en schoon

Kwams Mensah 1 jaar geleden
E.
Google Maps Logo

Snel bezorgd, lekker gegeten

E. 1 jaar geleden
Sher
Google Maps Logo

Flauw.. was even bang dat ik Corona had opgelopen, vanwege dat ik geen enkele smaak proefde. Toen ik echter daarna choco pepernoten ging eten, bleek er niets verkeerd te zijn met mijn smaak. Heb er echt niet van genoten en ben zelfs verbaasd hoe je Mexicaans eten zo flauw kan maken.....

Sher 1 jaar geleden
Henk Smit
Google Maps Logo

Ik heb gisteren tacos besteld en laten bezorgen. Het was ronduit slecht, absoluut niet te eten !. En veel en veel te duur, ik was maar liefst 16,50 kwijt. 1x en nooit meer !!!

Henk Smit 1 jaar geleden
Aya Nacery
Google Maps Logo

Heel erg dit is alleen goed voor mensen die niet weten hoe lekker een taco of mexicaans eten is als een mexicaan ben ik erg teleurgesteld

Aya Nacery 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Taco Mundo

Goed nieuws! Bij Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Taco Mundo

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants

Bij Taco Mundo eet je de heerlijkste Mexicaanse gerechten. Voor overheerlijke Street Tacos, Burrito's en Quesadillas ben je hier aan het juiste adres.

Benieuwd naar andere Taco Mundo fastfoodrestaurants in Nederland? Taco Mundo heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Taco Mundo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Taco Mundo fastfoodrestaurants
Taco Mundo Amsterdam-Oud West
Taco Mundo Amsterdam Oud-Zuid
Taco Mundo Eindhoven
Taco Mundo
Taco Mundo Groningen-Centrum
Taco mundo Leeuwarden
Taco Mundo Amsterdam-Arena
Taco Mundo Amsterdam-Nieuw West
Taco Mundo Amsterdam-Oud West
Taco Mundo
Taco Mundo Lelystad
Taco Mundo Spijkenisse-Hoogvliet
Taco Mundo Amsterdam-Noord
Taco Mundo
Taco Mundo Arnhem
Taco Mundo Den Haag
Taco Mundo
Taco Mundo Rotterdam Centrum
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.