Tenue de Nîmes map

Tenue de Nîmes

10 · 109 recensies

Elandsgracht 60, Amsterdam

Gesloten

Tenue de Nîmes
Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes
Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes Tenue de Nîmes
Bekijk meer
Tenue de Nîmes

Over Levi's

Denimwinkel opgericht in 2008 met een ruime keuze aan jeans, vrijetijdskleding, jacks en accessoires.

Bij Tenue de Nîmes scoor je kwaliteit jeans, designer shirts en mooie accessoires. Tenue de Nîmes heeft bekende jeans zoals de 501 en 711. Broeken voor dames, heren en kinderen.

Aan de Elandsgracht 60 in het gebied 'Elandsgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Tenue de Nîmes. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 109 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Tenue de Nîmes accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elandsgrachtbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #a8112e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #a8112e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #a8112e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #870e25 !important; }
Levi's

Alle Levi's modewinkels

Bij Levi's scoor je kwaliteit jeans, designer shirts en mooie accessoires. Levi's heeft bekende jeans zoals de 501 en 711. Broeken voor dames, heren en kinderen.

Benieuwd naar andere Levi's modewinkels in Nederland? Levi's heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Elandsgrachtbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Levi's lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Levi's modewinkels
Levi's® Amstelveen
Levi's® Kalverstraat
Levi's® Factory Outlet Roosendaal
Levi's® Den Haag
Levi's® Rotterdam
Tenue de Nîmes
Levi's® Breda
Levi's® Leiden
Levi's® Utrecht Lange Elisabethstraat
Levi's Utrecht Hoog Catharijne
Levi's® Hartenstraat
Levi's® Factory Outlet Roermond Stadsweide
Levi's® Kalverstraat
Levi's® Arnhem
Levi's Eindhoven
Levi's® Nieuwegein
Levi's® Nijmegen
Levi's® Factory Outlet Roermond Stadsweide
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.