The Butcher - Foodhallen map

The Butcher - Foodhallen

7 · 195 recensies

Bellamyplein 51, Amsterdam

The Butcher - Foodhallen
The Butcher - Foodhallen The Butcher - Foodhallen
The Butcher - Foodhallen The Butcher - Foodhallen
The Butcher - Foodhallen

Over deze locatie

Aan de Bellamyplein 51 in het gebied 'Bellamybuurt Zuid' in Amsterdam ligt The Butcher - Foodhallen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 195 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Butcher - Foodhallen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bellamybuurt Zuid hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

deToon
Google Maps Logo

Boy oh boy. Hier eet je de allerbeste burgers in Nederland by far. Er zijn weinig plekken waar ik naar uit kijk om er te kunnen eten, maar voor een Butcher-burger kan je me wakker maken. 10/10

deToon 4 maanden geleden
Cyriel van Kappel
Google Maps Logo

Lekkere burgers en goeie frites👍

Cyriel van Kappel 8 maanden geleden
Martin Verhoeven
Google Maps Logo

Prima burger,maar niet te spreken over personeel. Voor veel geld bestelling gedaan maar bij het pakken van een extra servet commentaar van personeel van"eerst vragen jij"!!! Schofterige houding,het zal de zaak niet goed doen.

Martin Verhoeven 2 jaar geleden
Stalin Cat
Google Maps Logo

Wisselgeld tellen ging "mis", burgers bereiden ging mis. We hadden met z'n drieën besteld, één had zijn burger al op voordat de andere twee hem kregen. Brood was tegen die tijd alweer koud en week. Burger was verdacht roze van binnen en nu, een uurtje later bleek die verdenking wel te kloppen. We hebben het over een hamburger, verd(...)me!

Stalin Cat 2 jaar geleden
Bennie Hekking
Google Maps Logo

Wat een geweldige sfeer en heerlijk eten

Bennie Hekking 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Butcher - Foodhallen

Goed nieuws! Bij The Butcher - Foodhallen in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.