The Cottage map

The Cottage

10 · 988 recensies

Linnaeusstraat 88, Amsterdam

Gesloten

The Cottage
The Cottage The Cottage
The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage The Cottage
Bekijk meer
The Cottage

Over deze locatie

Gemoedelijk restaurant met buitenterras, traditionele gerechten en zondags gebraad.

Aan de Linnaeusstraat 88 in het gebied 'Dapperbuurt Zuid' in Amsterdam ligt The Cottage. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 988 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Cottage accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 949 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Dapperbuurt Zuid hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.