THE DUCHESS map

THE DUCHESS

8.6 ยท 911 recensies

Spuistraat 172, Amsterdam

THE DUCHESS
THE DUCHESS THE DUCHESS
THE DUCHESS THE DUCHESS
THE DUCHESS

Over deze locatie

Aan de Spuistraat 172 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt THE DUCHESS. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 911 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, THE DUCHESS accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Burt
Google Maps Logo

Vreselijke service en een matige wijnkaart voor een restaurant van deze klasse. Entourage was mooi maar erg luidruchtig. Prijs kwaliteit staat niet aan elkaar gelijk, en daarnaast zeker geen ster waardig.

Burt 4 weken geleden
Danny Raghoenath
Google Maps Logo

Erg leuke plek! Heerlijk eten en lekkere cocktails. Ook erg fancy.

Danny Raghoenath 2 maanden geleden
Renee Meijer
Google Maps Logo

Ik was hier eten met een vriendin. Wat een onwijs mooie tent! Echt prachtig! Alleen het eten was gewoon saai, niet inspirerend en onwijs vlak van smaak. Ik had meer verwacht, vooral vanwege de prijzen. Al met al niet een plek waar ik weer heen zou gaan.

Renee Meijer 5 maanden geleden
Ilknur Guler
Google Maps Logo

Hele fijne sfeer, wil er zeker gaan eten. Maar de chocolade bom was helaas een tegenvallertje ten opzichte van 2 jaar terug. Jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan van dit dessert.

Ilknur Guler 7 maanden geleden
PolitoCatto
Google Maps Logo

ja het is duur maar het was lekker ! (misschien is de prijs/kwaliteit het niet zo waard) maar de mensen die er werken zijn zeker wel aardig

PolitoCatto 9 maanden geleden
Jeroen Joosten
Google Maps Logo

Zin om eens een keer gek te doen en veel te veel geld uit te geven bij een chique restaurant? Dan is dit echt the place to be. Dit is ver boven onze standaard en hebben gigantisch genoten. Alles klopt hier, het eten, de service, de sfeer etc. In een woord geweldig!

Jeroen Joosten 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij THE DUCHESS

Goed nieuws! Bij THE DUCHESS in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.