The Dylan Amsterdam map

The Dylan Amsterdam

9.4 · 405 recensies

Keizersgracht 384, Amsterdam

The Dylan Amsterdam
The Dylan Amsterdam The Dylan Amsterdam
The Dylan Amsterdam The Dylan Amsterdam
The Dylan Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Keizersgracht 384 in het gebied 'Felix Meritisbuurt' in Amsterdam ligt The Dylan Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 405 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Dylan Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Felix Meritisbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij The Dylan Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij The Dylan Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

C Try
Google Maps Logo

We wilden om 11.30 uur in hun brasserie eten, maar ze zeiden "alleen hotelgasten kunnen eten". 😳dus ik raad ze aan om het op hun website te schrijven. Ik heb de hele wereld over gereisd en ik heb nog nooit zoiets gehoord in een vijfsterrenhotel - mijn hele leven - inclusief covid-tijden. Dat is hoe 5-sterrenhotels geld verdienen. blijkbaar is Dylan gewoon een bed and breakfast.

C Try 1 maand geleden
Mandisa Areawnub
Google Maps Logo

Mijn eerste ervaring met het totaal plaatje van de Dylan Hotel, 5 sterren welverdiend, de geschiedenis van het gebouw, de functie, de veranderingen omtrent de kamers, vergaderruimte, keuken(personeel), exclusieve wijn assortiment, cocktails, representatie en in het bijzonder het kunnen werken in en om kleine ruimtes(organisatorisch, dynamisch en zeer complex bij samenloop van diverse events), de continuïteit van meeslepende weersveranderingen terug te vinden in de rust vertrekken. Harmonieuze, gebalanceerd en naar wens voor gasten met iets meer te besteden.

Mandisa Areawnub 1 maand geleden
Daniel Muilwijk
Google Maps Logo

Goede en vriendelijke bediening , nette service. Ontzettend lekker eten

Daniel Muilwijk 1 maand geleden
Harry Lieferink
Google Maps Logo

Heerlijke pata negra en Caesar salade met top service. Dank voor jullie gastvrijheid

Harry Lieferink 2 maanden geleden
Anna-Maria Giannattasio
Google Maps Logo

Geweldig. Hoog nivo! Excellente hospitality

Anna-Maria Giannattasio 2 maanden geleden
Noor Bruns
Google Maps Logo

Top gastvrijheid en heerlijk geluncht

Noor Bruns 3 maanden geleden
Jeanette Rijswijk
Google Maps Logo

Zalig geluncht in de schaduwrijke binnentuin. Wat een prachtige ambiance en super lekker eten.

Jeanette Rijswijk 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Dylan Amsterdam

Goed nieuws! Bij The Dylan Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.