The Muse Amsterdam - Boutique Hotel map

The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

8.4 · 363 recensies

Bronckhorststraat 14, Amsterdam

The Muse Amsterdam - Boutique Hotel
The Muse Amsterdam - Boutique Hotel The Muse Amsterdam - Boutique Hotel
The Muse Amsterdam - Boutique Hotel The Muse Amsterdam - Boutique Hotel
The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

Over deze locatie

Aan de Bronckhorststraat 14 in het gebied 'Hondecoeterbuurt' in Amsterdam ligt The Muse Amsterdam - Boutique Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 363 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Muse Amsterdam - Boutique Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hondecoeterbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Annelies Vinck
Google Maps Logo

Ok, maar nauwelijks contact met de medewerkers. Goede, maar kleine kamers... Wel warm.

Annelies Vinck 1 maand geleden
René van Weel
Google Maps Logo

Verblijf was prima. Alles wat je nodig hebt voor een prima verblijf zonder te veel luxe of andere toebehoren. Op de laatste dag ben mijn Airpods vergeten mee te nemen. Twee dagen later kwam ik hierachter en heb toen contact opgenomen met het hotel. Zij hebben mij die dag erna gebeld met het nieuws dat zij ze gevonden hadden. Zij hebben deze kosteloos naar mijn adres gestuurd. Dit is super eerlijk!

René van Weel 1 maand geleden
Sybolt Ettema
Google Maps Logo

Leuk klein hotel.

Sybolt Ettema 6 maanden geleden
Maria Kolesnikova
Google Maps Logo

Iedereen ziet met zijn/haar ogen en ik vertel wat ik met mijn ogen zag. Ondanks dat hotel zich in het hartje van Amsterdam bevond was het een zeer rustige en veilige locatie. Vanaf ingang waren er kaarsjes die 's middags en 's avond de omgeving versierden. Het hotel mag misschien klein lijken, maar hij is zeer goed beveiligd met enorme hoeveelheid camera's dus zorgen dat je iets kwijt zal raken of vergeten gaan meteen weg. Bovendien krijg je bijna alle benodigdheden die je vraagt gratis aan geboden. Het hotel bevat ook een zeer uitgebreide, volle en heerlijke ontbijt ( bijlage) waarnaast je vriendelijk kan vragen of medewerk(ster) apart omelet zou kunnen maken of in ieder geval iets dergelijks. Dat allemaal wordt in 12,50 per persoon betaald en kinderen (t/m 16 volgens mij) eten gratis. Overal liggen gratis snoepjes en de keuken is 24/7 open voor gratis koffie en warme dranken heerlijke warme chocolade). Mijn conclusie is dat dit hotel zeer aan te raden is en mocht het zo zijn dat ik om een of andere reden weer in Amsterdam zich zal bevinden dat weet ik zonder twijfel waar ik naar toe kan.

Maria Kolesnikova 2 jaar geleden
Ad Martens
Google Maps Logo

Prima prijs kwaliteit. Kleine maar moderne kamers. Gratis minibar. Prima ontbijt.

Ad Martens 2 jaar geleden
Edward Dijkhuizen
Google Maps Logo

kamer was oke, ontbijt viel tegen. Veel in voorverpakte bakjes enzo. Daar is heel simpel veel meer beleving te maken.

Edward Dijkhuizen 3 jaar geleden
Giovanni van Dalen
Google Maps Logo

Zeer tevreden! Kamers zijn keurig en goed voorzien, wi-fi is gratis en werkt goed. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Rustige locatie, net buiten het cultureel centrum.

Giovanni van Dalen 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel

Goed nieuws! Bij The Muse Amsterdam - Boutique Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.