The Times Hotel in Amsterdam map

The Times Hotel in Amsterdam

8.4 · 281 recensies

Herengracht 135-137, Amsterdam

The Times Hotel in Amsterdam
The Times Hotel in Amsterdam The Times Hotel in Amsterdam
The Times Hotel in Amsterdam The Times Hotel in Amsterdam
The Times Hotel in Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Herengracht 135-137 in het gebied 'Leliegracht e.o.' in Amsterdam ligt The Times Hotel in Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 281 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Times Hotel in Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leliegracht e.o. hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij The Times Hotel in Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij The Times Hotel in Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Claire Keppens
Google Maps Logo

Slecht! Heel slecht schoongemaakt. Héél kleine kamer en badkamer. Luidruchtig. Vasttapijt op de trap was niet netjes. Kamers aan de achterkant kijken uit op een vieze binnenkoer. Verwarming, afzuiging en TV werken niet naar behoren. Duur voor wat ze te bieden hebben.

Claire Keppens 2 maanden geleden
Atomix4u
Google Maps Logo

+: - Goed gelegen; pal in het centrum. - Vriendelijk personeel; gaf ons een zeer goede aanbeveling om eens een goed biertje te drinken. -: - We hadden een kamer voor 2 en voor 3 geboekt... De kamer voor 2 was klein maar zeker doenbaar (je zit in Amsterdam). De kamer voor 3 daarentegen was gewoon, een kamer voor 2 met 2 goede, normale bedden, en, een klein plooibaar bedje met een zeer dunne en slechte matras. Ik ging er op zitten, klap, bam, bed ineen geslagen. Aangezien ik toch wel technisch ben ingesteld keerde ik hem om, ik zag allerlei missende bouten, kapot hout en gebogen metaal. Uiteindelijk heb ik besloten om samen in een normaal bed te gaan liggen. Geen vermindering in prijs, want we hadden wel gewoon voor één extra persoon en dus bed betaald.

Atomix4u 2 maanden geleden
Atta van Westreenen
Google Maps Logo

Nette kamer, hartje centrum, goede prijs.

Atta van Westreenen 8 maanden geleden
Sieny Meijer
Google Maps Logo

Geweldig hotel, vriendelijk ontvangst en vriendelijk personeel.

Sieny Meijer 8 maanden geleden
Marcel Wiersma
Google Maps Logo

Hele vriendelijke en prettige service. Mooie kamers en badkamers. Fraaie inrichting.

Marcel Wiersma 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Times Hotel in Amsterdam

Goed nieuws! Bij The Times Hotel in Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.