The Townhouse Hotel map

The Townhouse Hotel

6.6 · 63 recensies

Prinsengracht 816, Amsterdam

The Townhouse Hotel
The Townhouse Hotel The Townhouse Hotel
The Townhouse Hotel The Townhouse Hotel
The Townhouse Hotel

Over ITC Hotels

Aan de Prinsengracht 816 in het gebied 'Utrechtsebuurt Zuid' in Amsterdam ligt The Townhouse Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 63 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Townhouse Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Utrechtsebuurt Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij The Townhouse Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij The Townhouse Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Martti Sloan
Google Maps Logo

Smalle trappen en krappe badkamers. Een koelkast zou leuk geweest zijn, maar hoe zouden ze die erin krijgen? Waar zou het passen?

Martti Sloan 1 maand geleden
Milan Ligneel
Google Maps Logo

Fijn hotel maar, de badkamers zijn te klein. Op het eerste zicht netjes tot je onder het bed, in de badkamer/douche en op de vloer kijkt.. vieze kit randen in de badkamer, stof onder het bed, vieze hoekjes. De cards voor in het hotel te gaan geven het om de haverklap op. Hebben al 2 maal naar de receptie moeten gaan voor andere kaartjes. Overdag is dat oké maar als je ‘s avonds naar je kamer wilt en je kaart werkt niet en de receptie is dicht..

Milan Ligneel 3 maanden geleden
Maxime Wong
Google Maps Logo

De slechtste plaats waar ik ooit heb verbleven! Voor $ 186 per nacht (last min) is het woord TRASH een upgrade! Het belangrijkste is dat deze plek LIET! De kamer: ik geef niet om de grootte, maar de geur is ondraaglijk! Ik moest twee luchtverfrissers kopen om te voorkomen dat ik flauwviel! De kamer ook vol stof, op het laken en elke hoek, ik ga vannacht niet slapen! Hotelintegriteit: LET OP!!! Wat u op de website ziet, is niet wat u daadwerkelijk krijgt bij het inchecken! Deze eigenaar heeft 3 woningen, wat je op de website ziet is de mooiste met alle lichten aan. Wanneer je echter aankomt, plaatsen ze je in de andere eigendommen, die helemaal smerig zijn (fyi, de receptie vertelde me dat alle eenpersoonskamers in die 115 eigendom zullen zijn, de smerigste)!

Maxime Wong 4 maanden geleden
Jana Weeting
Google Maps Logo

Absoluut Amsterdamse ervaring.

Jana Weeting 8 maanden geleden
caty487able
Google Maps Logo

Lief klein hotel in de grachtengordel. Dankzij Corona helaas zonder ontbijt, maar de kamers zijn zeer comfortabel.

caty487able 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij ITC Hotels

Goed nieuws! Bij The Townhouse Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
ITC Hotels

Alle ITC Hotels hotels

Benieuwd naar andere ITC Hotels hotels in Nederland? ITC Hotels heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Utrechtsebuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van ITC Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle ITC Hotels hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast The Townhouse Hotel nog meer in of rondom Amsterdam (Utrechtsebuurt Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Utrechtsebuurt Zuid.