Tom Ensink-De Groentenier map

Tom Ensink-De Groentenier

8.4 · 38 recensies

Cornelis Schuytstraat 35, Amsterdam

Tom Ensink-De Groentenier
Tom Ensink-De Groentenier Tom Ensink-De Groentenier
Tom Ensink-De Groentenier Tom Ensink-De Groentenier
Tom Ensink-De Groentenier

Over deze locatie

Aan de Cornelis Schuytstraat 35 in het gebied 'Cornelis Schuytbuurt' in Amsterdam ligt Tom Ensink-De Groentenier. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 38 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Tom Ensink-De Groentenier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Schuytbuurt hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

M Daniels
Google Maps Logo

Hij was geïrriteerd omdat ik op mn telefoon zat maar ik moest even mn pin voorbereiden en toen had deze flapdrol zin om mij ff in een volle zaak de les te lezen, kreeg ook geen vorkje bij mij salade, Zo triest als je hier vier keer in de week komt om zo behandeld te worden. En hij liegt ook nog!

M Daniels 5 maanden geleden
Paul J BB020
Google Maps Logo

Geweldig zaak kwaliteit en kennis van producten vriendelijke personeel Great shop good quality produce friendly staff

Paul J BB020 7 maanden geleden
Kiek Buys
Google Maps Logo

Niet normaal zo lekker is de Tom Ka Khai soep, en de groentesoep ook trouwens. En de verse salades zijn ook een aanrader, alles schoon en knisperend vers. Niet de goedkoopste, wel de lekkerste!

Kiek Buys 1 jaar geleden
Dave Page
Google Maps Logo

Het fruit is het fruitigste heerlijke Thaise niet teveel zout ook lekker pittig en ook geweldige stamppotjes

Dave Page 1 jaar geleden
willem van waas
Google Maps Logo

Goede kwaliteit, goede service, erg duur, zelfs voor Oud-Zuid. €3.95 voor één artisjok gaat gewoon te ver, ook bij de groenteboer. Leuk als je geld hebt, maar anders diefstal van je eigen portemonnee.

willem van waas 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Tom Ensink-De Groentenier

Goed nieuws! Bij Tom Ensink-De Groentenier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.