Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot

Bij Van der Valk Hotel Akersloot gelegen aan de Geesterweg 1A in Akersloot kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Akersloot is één van de 1 locaties in Akersloot op CardMapr.

Van der Valk Hotel Akersloot

Geesterweg 1A in Akersloot

Over Van der Valk Hotel Akersloot

In Akersloot aan de Geesterweg 1A bevindt zich Van der Valk Hotel Akersloot. Bij Van der Valk Hotel Akersloot kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Akersloot een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Akersloot

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Akersloot. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Akersloot

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Akersloot. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Akersloot

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0251 361 888
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Akersloot?

Van der Valk Hotel Akersloot wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 4684 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg slecht behandeld, heb een zakelijke trip geboekt met een business partner alleen omdat deze geen 25 jaar oud was hebben ze ons verblijf geannuleerd zonder mij daarvan on de hoogte te brengen, daarnaast hebben ze natuurlijk wel kosten in rekening gebracht en verwachten dat ik dit zelf op booking.com ga verhalen.. Deze reageren vanzelfsprekend niet, erg vervelend dit is letterlijk diefstal.. Ook weigeren ze mij een bevestiging hiervan door te sturen per email. Bij het Hilton in Amsterdam heb ik inmiddels een goede boeking geplaatst dit raad ik al onze zakenrelaties natuurlijk ook aan, OPLICHTERS, boek hier absoluut geen hotel

Lees verder

1/5

Over het algemeen vriendelijke bediening, maar in verband met Coronaeprdemie was het ontbijt in een zakje geleverd, met zeer schaars belegde broodjes, dit is echt crisis als het om ontbijt gaat.

Lees verder

3/5

Mijn vriendin en ik zouden 4 nachten verblijven in het hotel Van der Valk Akersloot, maar moesten eerder uitchecken. Ons beddengoed zat onder de zwarte stofdeeltjes. Dit was tegen onze verwachting in, omdat we voor het boeken van onze vakantie hadden gebeld om aan te geven dat we (huismijt)stofallergie hebben. Bovendien zou een vier sterrenhotel basis hygiëne moeten hebben. We hebben op de eerste dag niets gezegd, omdat we ervan uitgingen dat de linnen de volgende dag verwisseld zouden worden. Maar we hadden al een verstopte neus, jeuk, brandende ogen en mijn vriendin had uitslag gekregen; ik had het af en toe benauwd. Op de tweede dag zijn we naar de receptie geweest om het verzoek de bedden schoon te maken. Daarnaast was er een onaangename rioolgeur in de badkamer. Ons werd beloofd dat ze het zouden oppakken. Maar dit was niet gebeurd. In de middag hebben we de receptie gebeld en toen werd gezegd dat we moesten bijbetalen, omdat linnenwissel eigenlijk om de dag gebeurt. Best absurd als bij ons aankomst de bedden al niet schoon waren. Uiteindelijk was afgesproken om ons verzoek uit te voeren zonder extra betaling. Daarnaast werd ons beloofd dat het beddengoed dagelijks verwisseld zou worden. Echter, het dagelijks verwisselen van het beddengoed gebeurde pas na herhaaldelijk een verzoek te doen. Kortom, onze mini vakantie was verpest. De service was uitermate slecht. Het was vermoeiend om continu achter hetzelfde probleem aan te hollen. We hebben geprobeerd van onze vakantie te genieten, maar we voelen ons nu eerder ziek dan uitgerust. Vanuit het hotel Van der Valk Akersloot is het een en ander ook niet rechtgezet. Wij zullen hier nooit meer komen.

Lees verder

1/5

Te gehoorig en het teveel gedoe om bij de kamer te komen 2 keer een lift moeten pakken en best veel lopen

Lees verder

3/5

De suite met zwembad gereserveerd, voor deze prijs stond er niet eens een welkomst drankje/fles voor ons klaar. In het zwembad gedeelte en in de jaccuzi lagen er nog haren van de vorige bezoekers. En in de plan in het zeembadgedeelte nog resten slingers. Buiten op het terras lag bij de deur nog een overvolle asbak met sigaretten en joints, zelfs! Zeker voor deze prijs en dat de hygiëne zich te wensen overliet zijn er mooiere suites te huur!

Lees verder

2/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Akersloot

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Akersloot

Naast Van der Valk Hotel Akersloot zijn er nog 1 andere locaties in Akersloot waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot Restaurant