Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot

Bij Van der Valk Hotel Akersloot gelegen aan de Geesterweg 1A in Akersloot kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Akersloot is één van de 1 locaties in Akersloot op CardMapr.

Van der Valk Hotel Akersloot

Geesterweg 1A in Akersloot

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Akersloot in Akersloot

In Akersloot aan de Geesterweg 1A bevindt zich Van der Valk Hotel Akersloot. Bij Van der Valk Hotel Akersloot kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Akersloot een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Akersloot

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Akersloot. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Akersloot

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Akersloot. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Akersloot

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0251 361 888
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Akersloot?

Van der Valk Hotel Akersloot wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 5105 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heel fijn hotel! Lekker warm te stoken, heel groot pluspunt. Suite Diamond geboekt voor vrijdag 26 februari jl., tijdens Valentijn werd het suite dream arrangement aangeboden. Knusse compacte suite, mooie 2 persoonsjacuzzi, groot genoeg voor 2, fijne douche (regendouche staat wel zuinig afgesteld) sunshower is niet helemaal ons ding. Bij binnenkomst stond er een fles prosecco in de wijnkoeler klaar. Het 4 gangen diner (tot de voordeur gebracht) en het ontbijt (ophalen in het restaurant) was geweldig. Uitgebreide keuze van 4 gangen, dessert werd een uur later gebracht. Wat in deze kamer heel fijn is dat er een eettafel staat met 2 goede stoelen. Aan de suite, over de hele lengte van de kamer, een groot privé balkon, waar s' morgens het zonnetje op schijnt. Het enige puntje van kritiek is dat er s' nachts (rond half 5 / 5 uur) vrachtwagens, bussen vertrekken van het terrein van der Valk Akersloot waar je wakker van kan worden. Voor ons is dit hotel een aanrader. Als je wat meer te besteden hebt is de Ibiza suite FENOMENAAL :-) Ik heb weer een suite dream arrangement geboekt voor Bevrijdingsdag (cadeau voor mijn vriend) en een beetje voor mij haha.

Lees verder

5/5

Bij aankomst bij het inchecken was het personeel niet heel vriendelijk. Ik ben anders gewend bij overige locaties van hotel van der valk. Locatie akersloot laat bezoekers onder de 25 een borg betalen van €150. Ik heb een hele lijst aan regels moeten lezen en ondertekenen voordat ik de borg betaalde. Er werd gezegd dat na het uitchecken de kamer zou worden gecontroleerd en als alles in orde was, de borg terugbetaald zou worden. Echter, bij het uitchecken bleek dat de borg pas na 2/3 dagen teruggestort zou worden. Dit stond niet vermeld in de overeenkomst. Daarbij moest ik terplekke tekenen voor ontvangst borg, terwijl ik die nog niet heb ontvangen. Toen ik aangaf nog niks te willen tekenen, was het antwoord van de receptioniste: "dan teken je toch niet". Kortom, persoonlijk is echt heel onvriendelijk! Ik kom hier niet meer.

Lees verder

2/5

Champagne suite met 4 gangen diner in lockdown. Kamer fantastisch. Gedekte tafel waar we konden eten. Diner was heerlijk. Wel jammer dat je het zelf moest halen. Je doet al zoveel consessies dus klantenservice is het minste wat ze kunnen doen. Met je dienblad door de gangen, mondkap op en af, voor elk gerecht is gewoon vervelend. Desalniettemin was het wel goed warm. Wel mierenneukenrij dat we letterlijk om 20:01 onze vodka niet mee kregen die we voor 20:00 hadden besteld. Ontbijt was echt zeer slecht. 4 gesmeerde broodjes met zeer gierige kaas en een croissant. Zakken krentenbollen yogurt en een donut. Niet echt vers. Verre van van der valk waardig. Zonde als het ontbijt je favo eetmoment is en je geen yogurt en krentenbol lust...

Lees verder

4/5

Eén grote chaos bij het inchecken en druk. Bij opmerking hierover was het antwoord; bent u bang voor Covid, dan had u hier niet moeten komen!! Personeel was alles behalve vriendelijk. Kamer was ijskoud omdat de cv dichtgedraaid zat. Kamer was ronduit vies; voedselresten op vloeren en tafels, vieze vlek in stoel, kapot glaswerk, spinnenwebben, vetvlekken op deuren, gaten in bedlinnen en als hoogtepunt teennagels en schaamhaar in de badkamer.

Lees verder

1/5

Wij verbleven in de oosterse suite en die was echt top, ook het avond eten was goed geregeld, ondanks de Corona maatregelen. Mooie opgedekte tafel in de kamer en je kon alles bestellen via een QR code en afhalen bij de receptie. Alleen de ontbijt box was een beetje een domper, helemaal omdat van der valk altijd zo'n goed ontbijt heeft. Er werd niet naar dieet wensen gevraagd en er zaten alleen wat standaard dingen in de box.. croissantjes waren droog en jus d'orange proefde niet vers. Dat was erg jammer en helemaal omdat je daar de normale prijs voor betaald. Was lekker geweest als er bijv ook een eitje bij zat of dat je je broodje zelf kom beleggen. Maar al met al een prima verblijf!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Akersloot

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Akersloot in Akersloot kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Akersloot

Benieuwd naar andere locaties in Akersloot waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Akersloot zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Akersloot
Van der Valk Hotel Akersloot Akersloot Restaurant

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Akersloot in Akersloot kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel