Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 map

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

8.2 · 2652 recensies

Ruimtevaart 22 - 24, Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Over Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 geniet je volledig.

Aan de Ruimtevaart 22 - 24 in het gebied 'Calveen' in Amersfoort ligt Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.652 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 111 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Calveen hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Derk Jan Somsen
Google Maps Logo

Mooi hotel, waar we alleen waren om onderweg te eten. Over smaak valt niet te twisten, maar verzorgd is de aankleding zeker. Het eten was zoals verwacht, niet bijzonder, maar kwalitatief in orde. De prijskwaliteitverhouding is scheef. Wat ik in een restaurant altijd jammer vind, als je niet gewoon drinkwater op tafel krijgt, maar gebotteld water moet bestellen. Ongastvrij. Bediening was wisselend.

Derk Jan Somsen 1 maand geleden
Nessie B
Google Maps Logo

Heerlijk weertje verdient heerlijke koffie! Zo langs mijn route gestopt bij Van Der Valk. Top locatie top mensen. Alleen al voor de glimlachende receptioniste geef ik 10ste⭐ren

Nessie B 1 maand geleden
Jan Pet
Google Maps Logo

Werkelijk waar het slechtste van der valk hotel van Nederland. Bij aankomst om 14:30, 45 minuten gewacht op een medewerker die ons een sleutel kwam geven van de kluis op de hotel kamer omdat het gebruikelijke cijfer slot niet werkte. In de gang van onze verdieping lagen borden met half opgegeten voedsel dat aan het verrotten was, om 21:00 uur lag het er nog, dit was niet van een dag. Wij schatten minimaal 3 dagen. Toen wij gebruik wouden maken van de sportschool was deze niet te vinden en niet aangegeven. Na 3x aanwijzingen te hebben gekregen en trappen op en af te hebben gelopen liep er pas een medewerker met ons mee. De sportschool lag bezaaid met gewichten het was er een rommel. Wij hebben een manager feedback gegeven, hij vroeg ons asjeblieft geen slechte recensie te schrijven en zou het oplossen uit eindelijk is dit niet gebeurt. Toen wij zelf om een compensatie vroegen bood hij ons een drankje aan die hebben wij beleefd afgeslagen. Mensen ga hier niet heen!!

Jan Pet 2 maanden geleden
Rob Agterberg
Google Maps Logo

Gisteren met 7 ex-collega’s na ruim twee jaar eindelijk weer eens bij elkaar gekomen. We werden professioneel ontvangen en naar onze gereserveerde plaatsen gebracht. Daar werden we bediend door Eva, een sympathieke jonge studente die haar studie communicatie, journalistiek en marketing in praktijk bracht. Met veel enthousiasme wist ze de best wel mondige groep op gepaste wijze te pareren. Het is altijd weer mooi te zien hoe het vd Valk concern een goed concept levend weet te houden. Wij hebben een gezellige avond gehad! Tot een volgende keer.

Rob Agterberg 2 maanden geleden
kees michels
Google Maps Logo

Het was goed omdat het personeel en het eten prima was. Maar de kamers vielen tegen er kon geen raam open, het voelde een beetje benauwend. De televisie was absurd slecht meestal geen of met veel storing. Wij zijn (2 kamers) vanaf de 3e etage verhuisd naar de 1e etage, want daar was het wel goed. Maar daar was het niet veel beter. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naar aanleiding reactie eigenaar 17 mei 2022 Dat van de ramen hadden we kunnen weten, echter dat er geen televisie beschikbaar is kan niet in deze tijd. U had bij onze boeking moeten aangeven dat er een probleem is met de televisie ontvangst. Want dat blijkt al maanden zo te zijn, want ik zag vandaag een review van 2 maanden geleden waarin een gast dit probleem al melde. Als we dit vooraf hadden geweten, zouden we de 2 kamers niet bij hotel Amersfoort -A1 hebben geboekt. De " eigenaar" bied zelfs geen excuses aan. Ik vind dat er een compensatie had moeten worden aangeboden vanwege de gemiste service. Tevens kan ik mededelen dat we in de toekomst zeker gebruik blijven maken van van der Valk, maar dat we nooit meer in Hotel Amersfoort -A1 zullen doen.

kees michels 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 in Amersfoort kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Van der Valk

Alle Van der Valk hotels

Bij Van der Valk kan je heerlijk overnachten en genieten van hun restaurant. Heb je een meeting, etentje of een overnachting geboekt? Bij Van der Valk geniet je volledig.

Benieuwd naar andere Van der Valk hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waaronder deze in Amersfoort (Calveen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Van der Valk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Van der Valk hotels
Van der Valk Hotel Hurdegaryp - Leeuwarden
Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht
Van der Valk Hotel Eindhoven
Van der Valk Hotel Maastricht
Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel
Van der Valk Hotel Zwolle
Van der Valk Hotel Avifauna
Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek
Van der Valk Hotel Hurdegaryp - Leeuwarden
Van der Valk Hotel Heerlen
Van der Valk Hotel Veenendaal
Van der Valk Hotel Uden - Veghel
Van der Valk Hotel Dordrecht
Van der Valk Hotel Almere
Van der Valk Hotel Harderwijk
Van der Valk Hotel Leusden
Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel
Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 nog meer in of rondom Amersfoort (Calveen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Calveen.