Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 gelegen aan de Ruimtevaart 22 - 24 in Amersfoort kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is één van de 6 locaties in Amersfoort op CardMapr.

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Ruimtevaart 22 - 24 in Amersfoort

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 in Amersfoort

In Amersfoort aan de Ruimtevaart 22 - 24 bevindt zich Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Amersfoort

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

033 454 0000
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Amersfoort
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Amersfoort
Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 Amersfoort

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Amersfoort-A1?

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2118 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een vreselijk 'hete' "LUXE" hotelkamer met bubbelbad. De luchtbehandeling stond al met een tweede key-card in de connector van 11: uur t/m 23:00 uur ingesteld op 22 graden met ventilatiestandje 3....maar de kamer bleef gewoon tussen 27,3 en 27,5 graden. (*ook toen het buiten intussen was afgekoeld naar een meer aangename 22 graden), maar ja!... Geen ramen die open kunnen. Verder een net en goed verzorgd Hotel met heerlijke gastronomie en supervriendelijk personeel.. Maar ik hoor(de) alleen maar geklaag a/d receptie en over de telefoon over de slechte, of kapotte of de ondermaatse luchtbehandeling op de kamers! Er staat airco op het apparaat, maar dit hotel heeft geen actieve airco....ze hebben een warmtewisselaar/warmtepompsysteem die bij deze hitte gewoon volledig "nutteloos" blijkt te zijn:-( Beetje Van Der Valk Hotels onwaardig vind ik persoonlijk omdat er ook 0% gezocht werd naar enige soelaas voor de gasten. De goedbedoelde maar nutteloze tips van de receptionisten over steeds stapsgewijs terug zetten van de termometer/airco op de kamer hoorden we de hele dag terug, maar bleek voor niemand te werken. Wij hadden eigenlijk nog een hele dag en een hele nacht en een ontbijt en een ochtend in dit Hotel te gaan, maar dat ging 'm 'ondanks dat het allemaal al vooraf betaald was, niet worden. Mijn vrouw is dusdanig door deze nachtelijke hitte bevangen geraakt en was ons hardwerkende mid-weekje Amersfoort "einde oefening"...Dan liever het geld kwijt en lekker thuis slapen met de airco op 20. Dit doen wij onszelf niet nog een nacht aan. PPffff "To Hot for comfort". Wij waren onze €109,- vanderValk.de Coronavoucher, €40,- bijbetaling en ruim €150,- verteer in de gastronomie kwijt voor een verblijf van zo'n 20 uurtjes 'oververhit en zonder slaap' in dit Hotel. Da's best een dure les geweest! Het management bood nog wel een andere kamer aan, maar dat was lood om oud ijzer! Dit hele hotel m.u.v. van de gerenoveerde (en heerlijk airco gekoelde receptie en lounge-gedeelte bloedjezengend heet... Het management zou ook gisteren of vandaag nog even contacten met ons....maar daar is helaas niets meer van terecht gekomen! Jammer..

Lees verder

1/5

Wij hebben 2 dagen doorgebracht met 1 overnachting in het van der Valk Amersfoort i.v.m. een zakelijke training. Het is de volledige 2 dagen bloedheet geweest, zowel in de vergaderzaal als in de kamer. Maar waar ik nog het minst over te spreken ben is het feit dat een collega van mij ‘s morgens bij het ontbijt een klein karafje water pakte (waar genoeg in zit voor 2 glaasjes water) om bij ons (3 personen) water in te schenken. Nog voordat ze terug kwam met een extra glas werd het karafje chagrijnig bij ons weggepakt door een medewerkster (wellicht iets van een manager of iets van dien aard, ze gedroeg zich nogal uit de hoogte. Iets ouder, blond haar) met de mededeling: “ik neem de karaf weer mee, we hebben namelijk nog meer gasten” waarop mijn collega antwoord: oké, maar ik wil nog een glas inschenken. Deze is vervolgens voor minder dan de helft ingeschonken en ze vertrok met het karafje. Het is echt ronduit belachelijk om drinken bij iemand weg te pakken! Wij hebben toevallig bij onze training geleerd hoe ALLES om de klant draait, en dat je zonder je klanten niets voorstelt als bedrijf. Wellicht moet deze mevrouw ook eens een training komen volgen ;)

Lees verder

1/5

Heb híer geluncht. Daar waar in Leusden het personeel vriendelijk is en je ook lekker kunt lunchen, is het hier een aanfluiting. Bij binnenkomst ging het al niet goed met het scannen van de qr-code. De dame bij de ingang had niet de behoefte om te komen helpen. Ze bleef alleen maar volhouden dat het moest werken. Gelukkig kwam er op een gegeven moment iemand langs die zei dat het niet altijd werkte. De lunch was helemaal droevig. Boterham met 2 vegetarische kroketten besteld, met huzarensalade. Er zat geen kuipje boter bij het brood en de huzarensalade bestond uit een paar slablaadjes met wat droge wortelel, komkommer en tomaat. Toen ik hier melding van maakte was de reactie dat het aan de keuken doorgegeven zou worden. Verder geen oplossing, maar gewoon betalen voor iets wat je niet hebt gekregen. Zelf ook geen zin om in discussie te gaan , ik kom hier gewoon nooit meer. Echt waardeloos.

Lees verder

1/5

Bloedhete kamer!! Bij 37,3 graden Celcius was het niet te slapen op de hermetisch afgesloten Luxe kamer met bubbelbad. Ramen kunnen niet open en de hal was net zo benauwd en zengend heet. Gastronomie en ontvangst was top! Maar we zijn voor de 2e nacht toch maar naar een ander Hotel gegaan in Amersfoort. Ondanks toezegging om tot een oplossing te komen, niets meer vernomen van het management van dit van der Valk Hotel (beetje jammer!)... Kosten: in nog geen 20 uren tijd €300,- lichter, waarvan ruim €150,- 'welbesteed' in de gastronomie.€149,- lichter voor twee nachten (*met een Vakantie voor 2 voucher) op een bloedhete 'luxe' kamer...welke eigenlijk ook niet als van der Valk-luxe betracht zou mogen worden(*veel slijtage en vlekken). Werd dus uiteindelijk €149,- kwijt voor 1 nacht wegdrijven in bed. Gelukkig was het andere Hotel in de binnenstad wel schoon, fris en voorzien van een werkende airco en is niet de hele mid-week daardoor in het water gevallen.

Lees verder

2/5

Temperatuur in hotelkamer niet onder 27 graden te krijgen, geen raam te openen. Diner waarbij de amuses worden vergeten en extra mayonaise op de rekening komt die we niet hebben gehad, als we dit melden lopen ze weg met de rekening en wordt later zo op tafel gegooid zonder excuses. Gaat daarna eerst drie andere helpen alvorens terug te keren naar ons zodat we kunnen afrekenen French koffie kost €10,50 en mag de naam koffie niet hebben, smaakt totaal niet naar een goede kop koffie. Room is al verdwenen voordat de koffie geserveerd wordt dus geen echte room en dat voor die prijs. Slecht dus Ontbijt is goed, kamers zijn wel schoon en dagelijks schoongemaakt

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 in Amersfoort kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amersfoort

Benieuwd naar andere locaties in Amersfoort waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amersfoort zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amersfoort
Pearle Opticiens Amersfoort Amersfoort Opticien
Hilfiger Denim Store Amersfoort Amersfoort Mode
Anna van Toor - Amersfoort Amersfoort Mode
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort Opticien
Rituals Amersfoort Verzorging

Rituals

Langestraat 8

ZARA Amersfoort Mode

ZARA

LANGESTRAAT 50 UTRECHT

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 in Amersfoort kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel