Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel Amsterdam

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel gelegen aan de Joan Muyskenweg 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Joan Muyskenweg 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in Amsterdam

In Amsterdam aan de Joan Muyskenweg 20 bevindt zich Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 800 1100
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel Amsterdam
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel Amsterdam
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel?

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 1078 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Afgelopen oud&nieuw 2 nachtjes geboekt. Wat als eerste opviel was de supervriendelijke en correcte staff, wat een warm welkom :) De kamer was mooi, netjes en fris. Wel een beetje stoffig, ik denk dat hij al even niet gebruikt was? De akoestiek in de kamer was echt dramatisch! Zelden in een kamer verbleven die zo naar, hol klinkt. De badkamer was heel mooi en het bubbelbad echt fijn. Vanwege de coronamaatregelen konden we geen gebruik maken van het restaurant en dus ook niet van het ontbijtbuffet. Wel konden we 's ochtends een ontbijtbox ophalen. Een mooie, uitgebreide box. Fijn dat er geen gebruik werd gemaakt van plastic maar dat alles van karton was. Wel kregen twee ochtenden achter elkaar precies hetzelfde en we konden niet zelf kiezen wat we wel/niet wilden. Daardoor wordt er denk ik veel eten (onnodig) weggegooid. We hadden speciaal hier geboekt om gebruik te maken van de wellness, erg jammer (maar begrijpelijk) dat wij daar nu geen gebruik van konden maken. We konden ook geen gebruik maken van het restaurant en de bar. Gezien de behoorlijk hoge kamerprijs was het leuk geweest als ze ter compensatie een flesje wijn hadden neergezet of bijvoorbeeld bij de ontvangst een glaasje bubbels met een oliebolletje gedaan hadden.

Lees verder

4/5

Wat een prachtig hotel met mooie faciliteiten, dat maakt het nog geen goed hotel. Ruim vooraf een directe boeking gemaakt. Wordt er een melding gemaakt dat een bug een dubbele boeking heeft gemaakt, geen excuses maar een mindere kamer aangeboden. Willen wij reserveren voor a la carte, is niet nodig wordt gezegd. Op dag van aankomst blijkt het vol te zitten en moeten we blij zij met een all you can eat. Wederom geen excuses. We mochten 2 uur gebruik maken van het zwembad, na een uur eruit te willen is onze kaart geblokkeerd en kunnen wij ons niet omkleden ook onze kamersleutel ligt in het kluisje. Een behulpzame gast met telefoon belt voor ons naar de receptie, antwoord is dan bent u te laat... we mochten nog een uur. En wederom geen excuus. Overigens na 10 minuten in badkleding op de gang gered door een andere gast die wel naar binnen kon. Tijdens het diner wordt er een kaartje op de kamer gelegd met de tekst een kleinigheidje van het huis met een paar minichocolaatjes en een plastic flesje wijn. Maar wederom geen excuus. Het is schijnbaar te moeilijk om te zeggen dat het een fout is en daarvoor te excuseren. Of om iemand aan te spreken en oprecht te zeggen dat er een fout is gemaakt. Hier leggen ze een kaartje op de kamer en noemen het een kleinigheidje. Ik heb het overigens terug gebracht naar de receptie. Conclusie, mooi hotel maar waardeloze ervaring.

Lees verder

1/5

Jammer dat je nu tijdens Corrona lockdown maar weinig keus hebt voor het dineren. Erg minimalistisch en geen groente. Lijkt me voor een Valk restaurant onder de maat. Laatst in een ander van der Valk een kamer gehad en hier had je de normale kaart. Vandaar maar drie sterren. Kamer en ontbijt zijn zeer goed.

Lees verder

3/5

Als expat kom ik in veel hotels terecht, dus ik had zeker de nodige research gedaan alvorens voor dit hotel te kiezen. Na slechts een kleine week wist ik dat ik de goede keuze gemaakt had. - uiterst handige ligging, zeker wie met de wagen reist - rustige, nette kamers - van het fitness en zwembad heb ik helaas nog geen gebruik kunnen maken, maar dat zal ongetwijfeld in orde zijn. - en wat het voor mij helemaal afmaakt, super behulpzaam en vriendelijk persoon. Ik had hulp nodig om mijn nieuwe simkaart te ontvangen, en iedereen engageerde zich gelijk om het geregeld te krijgen. Maw, mijn vaste hotel in Amsterdam

Lees verder

5/5

Super mooie kamers en goede ligging maar ongelooflijke slechte service!!!! In de bar een uur zitten wachten voor bittergarnituur. Vervolgens om 20.00 uur gereserveerd voor het diner en vervolgens konden we om 20.30 pas zitten. Langer dan een half uur gewacht om überhaupt eten te kunnen bestellen. Als je personeel aanspreekt wordt echt gezegd er komt iemand aan, nou niet dus je wordt continu van de een naar de ander gestuurd. Echt zo slecht!!! We waren met 4 kamers en we raden niemand aan om überhaupt een dinerarrangement bij te boeken. Te keuze uit het hoofdgerecht is ook echt slecht! Normaal goede ervaringen met van der Valk en ik snap dat er wat mis kan gaan maar dit keer ging alles mis!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Choux Amsterdam Restaurant

Choux

De Ruijterkade 128

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel