Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Ugchelen

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel gelegen aan de Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel is één van de 2 locaties in Ugchelen op CardMapr.

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel in Ugchelen

In Ugchelen aan de Van Golsteinlaan 20 bevindt zich Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel. Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Ugchelen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

055 541 4455
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Ugchelen
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Ugchelen
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Ugchelen

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel?

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 4700 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een van de beste Van der Valk hotels van Nederland

Lees verder

5/5

Van maandag tot donderdag hier verbleven met een arrangement inclusief eten. Omdat ik vegetariër ben hebben we gekozen voor het live-cooking buffet, maar ook hier liggen bijna alle bakken vol met vlees en vis waardoor het vegetarische assortiment erg karig is. Na wat navraag bij Dimphy en Rutger bleken er toch meer diervrije opties en waren ze ook bereid om iets extra's klaar te maken. Ik heb echt gesmuld! Super bedankt daarvoor. Het eten is van uitstekende kwaliteit en erg lekker. Dit geldt ook voor het ontbijt. Kamer was verzorgd en schoon. Ook hebben we genoten van de wellness, de spa en de heerlijke wandelingen in de mooie omgeving. Tip; neem bij de receptie een wandelroute mee.

Lees verder

5/5

Hallo,gisteren eerst de picknick tuin bezocht en daarna op terras burger gegeten Maar voordat we de kaart kregen.. heb em zelf maar opgehaald en moest nog steeds wachten want ik werd compleet genegeerd door 3 bedienen de meisjes ze waren t duidelijk zat en hun dienst zat er waarschijnlijk op.....de dame vd avond dienst was vriendelijk Mn dochter kreeg een glas maar haar drankje liet op zich wachten en bijna klaar met eten kreeg ze haar drankje Men had totaal geen overzicht konden het niet aan maar deden hun best er ook niet voor!vieze tafels om ons heen en dus lang wachten Geen vriendelijk personeel vd dag ploeg!t kwam over dat ze het totaal niet interesseerden erg jammer deze ervaring bah

Lees verder

1/5

Het hotel heeft een fantastische ligging en hele mooie kamers. Hou er wel rekening mee dat het restaurant een apart gebouw is. Met slecht weer bijv. moet je even rennen :-) Het aanbod van het buffet is wel aangepast (kostenbesparing?). Met het ontbijt zijn alle extraatjes verwijderd (wentelteefjes, pancakes, etc.). Ik zou wachten tot de corona voorbij is dan pas overwegen hier weer heen te gaan. Waarom dan maar drie sterren en geen 4? ik had namelijk vooraf duidelijk gevraagd of het assortiment aangepast was. Er is toen bevestigd dat dit niet het geval was (de medewerkers was zelfs verbaasd over de vraag). Dus de niet eerlijke communicatie én het aangepaste assortiment is 2 sterren minder. Mijn advies: wacht tot de corona-maatregelen voor bij zijn om van alle faciliteiten te kunnen genieten

Lees verder

3/5

Vanavond om 8 uur met gezin van 5 personen naar vander Valk getogen voor een lekker ijsje en koffie. Allerlei personeelsleden liepen langs ons heen en ondanks dat er zich een lange rij achter ons vormde was er niemand die even vroeg of ze ons konden helpen. Moesten een half uur wachten tot er iemand kwam die vervolgens zei dat er geen plaats was. Ik meldde dat er op het terras zo’n 5 à 6 tafels vrij waren. Die waren voor de hotelgasten die nog moesten komen (na achten?).Maar er stond geen gereserveerd op de tafel. Nou, het kon niet want er was een tekort aan personeel. Was het nu nodig om ons een half uur met deze flauwe argumenten te laten wachten? De Corona speelde in deze geen rol!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel in Ugchelen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Ugchelen

Benieuwd naar andere locaties in Ugchelen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ugchelen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ugchelen
Kruidvat Ugchelen Drogisterij

Kruidvat

Ugchelseweg 187

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Ugchelen Restaurant

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel in Ugchelen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel