Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Avifauna

Bij Van der Valk Hotel Avifauna gelegen aan de Hoorn 65 in Alphen aan den Rijn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Avifauna is één van de 8 locaties in Alphen aan den Rijn op CardMapr.

Van der Valk Hotel Avifauna

Hoorn 65 in Alphen aan den Rijn

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn aan de Hoorn 65 bevindt zich Van der Valk Hotel Avifauna. Bij Van der Valk Hotel Avifauna kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Avifauna een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Avifauna

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Avifauna. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Avifauna

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Avifauna. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Alphen aan den Rijn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0172 487 575
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Avifauna?

Van der Valk Hotel Avifauna wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3080 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op dit moment zitten we er nog steeds. De afgelopen jaren hebben we heel wat vd Valk hotels bezocht. Ondanks dat dit hotel vlakbij ligt hadden we hier nog geen bezoekje afgelegd. Wat je vooral niet moet doen is dit hotel vergelijken met al die nieuwe en luxere locaties. Maar dit is terug naar hoe vd Valk ooit was. En eerlijk gezegd is dat meer dan prima. De kamers zijn gerenoveerd, al is de badkamer nog steeds wat gedateerd. Incl redelijk avontuurlijke douchebak. Het ontbijt is " ok" niet te uitgebreid maar gewoon voldoende. Natuurlijk spelen hier de coronamaatregelen een grote rol. Ondanks dat daardoor het park ook nog gesloten is kun je wel ff bij de struisvogels kijken die vlak langs een kant vh hotel lopen. Het avondeten is goed geregeld. De kaart is prima en vooral oma's hachee is voortreffelijk. Past helemaal in het plaatje hier. Na de 1e avond een tip gegeven voor de frietjes die wel erg slap waren door het dekseltje op het bakje. 2e avond goed aangepast. Bij de boeking gratis vouchers en drankjes gekregen. We komen zeker terug ...dan Hopelijk ook voor de rondvaart en het park. Een hele dikke voldoende voor dit klassieke back to the roots vd Valk hotel.

Lees verder

4/5

Tja, dit hotel is even minimaal 20 - 30 jaar terug in de tijd. Misschien acceptabel als je voor een paar tientjes dit kan boeken bij VakantieVeilingen maar voor 209 euro per nacht voor 2 volwassen en kinderen had ik echt wel iets meer verwacht. Kamer rook bij binnenkomst muf en had ook wel wat schoner gemogen. Muf tapijt.

Lees verder

2/5

Fijn verblijf. Vriendelijk personeel. Ontbijt besteld de avond ervoor, maar was genegeerd. Baliemedewerkster was alleen maar bezig met wat er geboekt was draaide zelfs de proforma (!) uit. Zo klantontvriendelijk. Ontbijt kan je nl. bijbestellen wanneer je wil..... Slechte onderlinge communicatie. Daardoor de laatste ochtend helemaal niet kunnen genieten. Kamers en bad e.d. mogen wel even schoner. Was niet echt fijn in de badkamer. Uitslag: ontbijt kregen wij gratis........

Lees verder

2/5

Geweldig verblijf gehad in een familiekamer. Het eten hadden we besteld via een qrcode op de kamer. Het eten was heerlijk en de service was geweldig. Doordat de avifauna gesloten was kon de jongste ook niet in de speeltuin achter het hotel spelen. Op advies van de receptie een bezoek gedaan aan een dichtbijzijnde plas. Hier konden we heerlijk wandelen en de kinderen spelen. Goed geslaagde vakantie.

Lees verder

5/5

Het hotel is bezig met een renovatie. Dit was niet terug te vinden tijdens het boeken van de kamer.... Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het is een gehorig hotel (we sliepen op de benedenverdieping) We hebben heerlijk gedineerd, maar het ontbijt was niet Van der Valk waardig.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Avifauna

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Alphen aan den Rijn

Benieuwd naar andere locaties in Alphen aan den Rijn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alphen aan den Rijn zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alphen aan den Rijn
Jumbo Ten Brink Food Herenhof Alphen aan den Rijn Supermarkt
Kruidvat Alphen aan den Rijn Drogisterij

Kruidvat

Herenhof 10

Blokker Alphen aan den Rijn Woonwinkel

Blokker

Herenhof 84

Kruidvat Alphen aan den Rijn Drogisterij

Kruidvat

Ridderhof 26

ALDI Alphen aan den Rijn Supermarkt

ALDI

Ridderhof 55

KARWEI bouwmarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Bouwmarkt
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel