Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Avifauna

Bij Van der Valk Hotel Avifauna gelegen aan de Hoorn 65 in Alphen aan den Rijn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Avifauna is één van de 16 locaties in Alphen aan den Rijn op CardMapr.

Van der Valk Hotel Avifauna

Hoorn 65 in Alphen aan den Rijn

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn aan de Hoorn 65 bevindt zich Van der Valk Hotel Avifauna. Bij Van der Valk Hotel Avifauna kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Avifauna een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Avifauna

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Avifauna. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Avifauna

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Avifauna. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Alphen aan den Rijn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0172 487 575
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Avifauna?

Van der Valk Hotel Avifauna wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2837 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima hotel kamer was groot wel beetje vies en onbeschofte oudere vrouw toen we in het restaurant gingen eten. Het bed had een lekker matras en beddengoed maar een lattenbodem waardoor een paar keer de planken afgleden en je niet teveel kon draaien. Maar wel lekker ruime kamer en ruime badkamer.

Lees verder

4/5

Goed restaurant en zeer vriendelijk personeel. Helaas was het erg onduidelijk wat wat precies was. En ook de bijbehorende of passende sausen waren niet te vinden. Omdat wij er met de kerst waren en ook vaker geweest voor pa een high tea, draait het hier waarschijnlijk eerder om omzet dan normale ruimte aan tafel. Bij de meeste vd Valk restaurants en hotels is er voldoende ruimte zoals ik: Nootdorp, Emmen en kan nog wel even doorgaan. De bediening is op de bovengenoemde locatie hoofdzakelijk jonge jongens of meiden die nog bezig zijn met de opleiding. Dit maak ik op door hoe ze praten over hun collega’s in bijzijn vd klanten. Ipv toilet bezoek zei een medewerker sorry mijn collega zit te schijten. Dan zit je daar met de kerst. Een dolletje is leuk natuurlijk maar dit hoor je liever niet als flapper op je bordje ligt.

Lees verder

3/5

Heel erg leuk en gezellig om te kijken ik iedereen aan raden mooie vogels

Lees verder

5/5

Mooi park voor een wandeling, leuke speeltuin voor de kids en en jaren 70 (is sindsdien ook alleen het hoognodige aan onderhoud gedaan) hal met botsauto's spookhuis en andere oude speel-apparaten. Live cooking is een aanrader.

Lees verder

4/5

Gezellig hotel . Het oudste vd valk hotel. Kamers zijn mooi opgeknapt , alleen jammer dat ze de badkamers niet meegenomen hebben in de renovatie. Gezellige bar. Restaurant is erg goed.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Avifauna

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Alphen aan den Rijn

Benieuwd naar andere locaties in Alphen aan den Rijn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alphen aan den Rijn zijn er nog 16 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alphen aan den Rijn
ALDI Alphen aan den Rijn Supermarkt

ALDI

Ridderhof 55

KARWEI bouwmarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Bouwmarkt