Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen gelegen aan de Raamweg 10 in Cuijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen is één van de 6 locaties in Cuijk op CardMapr.

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Raamweg 10 in Cuijk

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk

In Cuijk aan de Raamweg 10 bevindt zich Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Cuijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0485 335 123
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen?

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2388 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer vriendelijke medewerkers(sters),zijn we eigenlijk ook niet anders gewend tot nu toe bij van der Valk hotels waar we tot nu toe zijn geweest, zowel in Nederland als in Duitsland. Zeer servicegericht en klantvriendelijk 👍 Kamer en badkamer zijn prima. Ontbijt en diner eveneens. Nergens op aan te merken👍 Het enige wat ons opvalt, is dat bij 1ste verdieping net lijkt alsof ventilatie niet optimaal werkt??

Lees verder

4/5

Ik wilde een leuk verhaaltje schrijven maar het hotel voldoen niet echt aan de verwachtingen. Als eerste een kamer waar ze naast stonden te blowen. De kamer had een sterke wiet lucht. Onze nieuwe kamer stroomde de douch niet door. Als ik tussendoor niet wachtte met douchen stroomde deze over. Matrassen waren versleten en doorgezakt. Personeel was onder de maat. Wc op de algemene ruimte hangen scheef. Kortom het hotel heeft een renovatie nodig. Niet de service die je zou verwachten bij van der valk.

Lees verder

2/5

Prima, gezellig van der Valk hotel. Wij hebben al verschillende vd Valks bezocht. De badkamers zijn aan vervanging toe. Medewerkers zijn super. We hebben heerlijk gegeten.

Lees verder

4/5

We dachten snel een uitsmijter te eten en verder te gaan. Helaas meer dan anderhalf uur gezeten. Bediening was ronduit slecht. Het drinken wat we bestelde toen de uitsmijter werd gebracht kregen we toen we weggingen.

Lees verder

2/5

Vanavond uit eten geweest, bediening was erg slecht. Moesten overal heel lang op wachten.. zelf om de menukaart moeten vragen. Bijna niks werd opgeruimd na 3u opgestaan en gevraagd of er wat opgeruimd kon worden en of we de dessertkaart konden krijgen. Uiteindelijk werd er nog niet veel opgeruimd. Tussendoor En bij afrekenen werd ook niet gevraagd of alles naar wens was. Slechtste bediening die ik ooit heb gehad!! En daar zoveel geld aan uitgegeven.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Cuijk

Benieuwd naar andere locaties in Cuijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Cuijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Cuijk
ALDI Cuijk Supermarkt

ALDI

Zwaanstraat 11

Pearle Opticiens Cuijk Cuijk Opticien
Hans Anders Opticien Cuijk Cuijk Opticien
C&A Cuijk Mode

C&A

Maasburg 50

Expert Cuijk Cuijk Elektronicawinkel

Expert Cuijk

Maasburg 49

Blokker Cuijk Woonwinkel

Blokker

Korte Molenstraat 22

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel