Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen gelegen aan de Raamweg 10 in Cuijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen is één van de 6 locaties in Cuijk op CardMapr.

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Raamweg 10 in Cuijk

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk

In Cuijk aan de Raamweg 10 bevindt zich Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Cuijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0485 335 123
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk
Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen Cuijk

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen?

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2524 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een net hotel. Wij hadden een comfort kamer met bad en douche apart. Badkamer zag er netjes uit. Het bed lag echt super. Koffie op de kamer. En met het Valentijn arrangement was de kamer versierd met rozenblaadjes en een er stond een fles bubbels klaar in het koelkastje. Nu met corona moesten we het eten ophalen in het restaurant, het was wel wat druk omdat iedereen in het hotel zijn eten kwam halen. Maar goed geregeld en het liep goed door. Het eten was lekker en je kon je allergieën of wensen aangeven via het formulier.

Lees verder

4/5

Ik heb 1 dag in de premium suite geslapen. De kamer was mooi maar helaas deed de verwarming het niet dus het was in de avond ijskoud in de kamer en het vroor ook nog buiten. De stopcontacten deden het ook niet waardoor de telefoons in onze kamers niet opgeladen konden worden. De receptioniste deed er niks aan maar gelukkig heeft de beveiliger ons wel geholpen door onze telefoons uiteindelijk op te laden.

Lees verder

2/5

Onze favoriete plek om te eten, helaas wel de laatste 3 x bij Afhalen steeds dingen wat we misten.... dit is uiteraard wel steeds opgelost. maar ondanks de vergetenheid vinden we het eten zo lekker en blijven we terug komen. De tomatensoep en varkenshaas is een echte aanrader!

Lees verder

5/5

Normaal gesproken zeer goed Hotel maar de kamer wie we nu hadden was gedateerd en behoorlijk uitgeleefd,maar ze zijn aan het renoveren dus waarschijnlijk net verkeerde moment, maar voor de rest was alles goed.

Lees verder

3/5

Super mooi hotel leuk met diverse dieren om het hotel herten park hoop dat snel weer helemaal open mag maar voor nu met corona goed geregeld leuk tafeltje op je slaap kamer

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Cuijk

Benieuwd naar andere locaties in Cuijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Cuijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Cuijk
ALDI Cuijk Supermarkt

ALDI

Zwaanstraat 11

Trekpleister Cuijk Drogisterij

Trekpleister

Maasburg 25

Pearle Opticiens Cuijk Cuijk Opticien
Hans Anders Opticien Cuijk Cuijk Opticien
C&A Cuijk Mode

C&A

Maasburg 50

Expert Cuijk Cuijk Elektronicawinkel

Expert Cuijk

Maasburg 49

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel