Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht De Bilt

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht gelegen aan de De Holle Bilt 1 in De Bilt kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht is één van de 5 locaties in De Bilt op CardMapr.

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

De Holle Bilt 1 in De Bilt

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht in De Bilt

In De Bilt aan de De Holle Bilt 1 bevindt zich Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht. Bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

De Bilt

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 220 5811
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht De Bilt
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht De Bilt
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht De Bilt

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht?

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2297 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een bijzonder weekendje geboekt voor mijn zus die 60 wordt. Bloemen besteld om die voor HAAR op de kamer te laten bezorgen. 2 maal met het hotel gebeld om er zeker van te zijn dat alles goed gaat. Het hotel is ook attent en zet een kaartje neer met de felicitaties voor haar man’s verjaardag ( hoe verzin je dit?). Net mijn teleurstelling kenbaar gemaakt bij het hotel. “ ik ga nakijken wat er misgegaan is, meer kan ik niet voor u doen”. Jammer dat “ customer first” helaas niet werkt bij het personeel van dit hotel. Van een receptie had ik een andere reactie verwacht. Ik hoop dat mijn zus en haar man geen verdere teleurstelling ondervinden. Ik had goede ervaringen met dit hotel en denk ook niet dat deze actie in de geest van van der Valk gebeurd is.

Lees verder

3/5

Netjes, schoon, vriendelijkheid. Min puntje corona bij buffet te dicht alles op elkaar uitgestald, hierdoor absoluut geen 1,5 meter. Iedereen dezelfde vork en tang bij het pakken brood en beleg. In ander hotel, ieder zijn eigen tang, die men bij eind van de ronde inleverde en volgende ronde weer een schone tang. Nu bedenk ik me nog een keer om in deze tijd opnieuw te boeken hierdoor. Buiten corona regels alles perfect.

Lees verder

3/5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Dat is het enige reden waarom ik terug zou komen. Nadeel we hadden hinder van enorm veel vliegen binnen. Dan zit je niet prettig te eten.

Lees verder

3/5

We moesten wel erg lang wachten op onze cappuccino!! Een kwartier op twee kopjes... Wel goed, dat er excuses werden gemaakt.

Lees verder

2/5

De bediening kon beter. Niet hetgeen gekregen wat besteld was. Melkijs gekregen in plaats van sorbet ijs. Er zou iets nagevraagd worden hier geen reactie op gekregen. Er werd wel drinken gebracht maar lege glazen/flesjes werden niet meegenomen. Bij andere van der valk restaurants is het veel beter!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht in De Bilt kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in De Bilt

Benieuwd naar andere locaties in De Bilt waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In De Bilt zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in De Bilt
Total Express De Bilt Tankstation

Total Express

Utrechtseweg 349

Dirk van den Broek De Bilt Supermarkt

Dirk van den Broek

Hessenweg 88

Kruidvat De Bilt Drogisterij

Kruidvat

Hessenweg 156-158

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht De Bilt Restaurant
Blokker De Bilt Woonwinkel

Blokker

Looydijk 109

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht in De Bilt kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel