Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Nootdorp

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp gelegen aan de Gildeweg 1 in Nootdorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp is één van de 5 locaties in Nootdorp op CardMapr.

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Gildeweg 1 in Nootdorp

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp in Nootdorp

In Nootdorp aan de Gildeweg 1 bevindt zich Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp. Bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Nootdorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

015 310 4545
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Nootdorp
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Nootdorp
Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp Nootdorp

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp?

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3108 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

(2019) Heel erg duur!!!! Met een groep van 11 man/vrouw gegeten en toen gekeken welk nagerecht we gingen bestellen en wat bleek,alles zo'n tien euro en nog duurder,toen de serveerster kwam om de beselling op te nemen nam niemand een dessert in verband met de absurd hoge prijzen. Haar uitleg dat de belasting met 3 % was verhoogd en dat dat de oorzaak was ging er bij ons niet in. Toen vertelde zij dat we evt ook een gewoon kinderijsje(stond niet op de dessertkaart)konden krijgen maar daar hebben we allemaal voor bedankt. De varkenshaas groot 20 euro was ongeveer 6 á 7 cm groot waren dus gehalveerd,en de kleine waren 4 cm. Wij gaan regelmatig met de groep zo uit eten bij van der Valk en na dit eten is er bij het afscheid besloten dat het tijd werd om naar een ander restaurant op zoek te gaan. Conclusie, schandalig duur voor een flut beetje eten. (2020 update) Nu met een groep van 32 personen naar iets anders geweest en we zijn het er allemaal over eens,van de Valk Nooddorp nooit meer.

Lees verder

1/5

Op het hotel valt weinig aan te merken. Ruime, schone kamers met zeer comfortabele bedden. Wij hebben echter een zeer bittere nasmaak aan ons verblijf overgehouden aan de manier waarop wij in het restaurant behandeld zijn. Hoewel wij onze reservering van te voren hadden voldaan, werd het betreffende bedrag na afloop van het diner opnieuw volledig in rekening gebracht. Toen ik aangaf dat wij vooraf betaald hadden, begon de ellende. De manager werd erbij gehaald. Deze stond ons behoorlijk onfatsoenlijk te woord en deed geen moeite om zijn wantrouwen te verbergen. Daarna ging hij in een volle zaal in telefonisch overleg. Iedereen kon meegenieten. Uiteindelijk moest een serveerster ons mededelen dat wij toch moesten betalen. Dit hebben wij maar gedaan omdat alle ogen op ons gericht waren en wij de situatie niet wilden laten escaleren. Uiteindelijk zijn we naar de receptie moeten gaan om de bevestiging van onze betaling vooraf te krijgen. Ons werd toegezegd dat de dubbele betaling teruggestort zou worden. Omdat wij wel goed van vertrouwen zijn, gaan we er van uit dat dit ook zal gebeuren. Maar ons diner en verder verblijf in het hotel is door dit voorval behoorlijk verziekt.

Lees verder

2/5

Fijn om hier te overnachten! Gevoel van welkom! Mooie comfortabele kamer.

Lees verder

4/5

Prima hotel. De Blauwe Ara Suite is een aanrader. We konden niets op de kamer boeken omdat ze dit bij aankomst zonder ons akkoord op “nee” hadden gezet. De minibar is inclusief, maar ik kon geen biertje drinken omdat er geen opener was. De Quooker deed het ook niet helemaal goed. Voor de rest vriendelijk personeel en kwaliteit gerechten. Het ontbijt is ook prima, ruime opening en veel keuze.

Lees verder

4/5

Als allerlaatste genoten van heerlijk diner in Nootdorp. Wij wensen alle medewerkers en directie heel veel sterkte en hopelijk tot zeer snel.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp in Nootdorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Nootdorp

Benieuwd naar andere locaties in Nootdorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nootdorp zijn er nog 5 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nootdorp
Pearle Opticiens Nootdorp Nootdorp Opticien
Jumbo Nootdorp Supermarkt

Jumbo

Paradeplein 7