Van der Valk Hotel Duiven Duiven

Van der Valk Hotel Duiven

Bij Van der Valk Hotel Duiven gelegen aan de Impuls 2 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Duiven is één van de 6 locaties in Duiven op CardMapr.

Van der Valk Hotel Duiven

Impuls 2 in Duiven

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Duiven in Duiven

In Duiven aan de Impuls 2 bevindt zich Van der Valk Hotel Duiven. Bij Van der Valk Hotel Duiven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Duiven een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Duiven

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Duiven. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Duiven

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Duiven. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 318 8888
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Duiven Duiven
Van der Valk Hotel Duiven Duiven
Van der Valk Hotel Duiven Duiven

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Duiven?

Van der Valk Hotel Duiven wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3157 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel was zeker niet verkeerd. Echter veroorzaakt de massa mensen nogal wel eens problemen. Laten wij beginnen met de kamer. Deze was prachtig. Het was ook een van de duurdere kamers met 66 m2 oppervlakte. Echter de koelkast deed het niet, er was geen water te vinden in de kamers. Misschien ben ik een beetje verwend dat ik dit mis. Het was behoorlijk warm omdat de airco niet aan had gestaan. De lift is in de corona tijd een ramp. Je mag met max 2 mensen tegelijk in de lift. Dat zorgt er in deze tijd voor dat het zomaar 10 minuten kan duren voordat je de lift in kan. Toch waren wij graag langer gebleven. De kamer had een fantastisch bed en een fantastisch uitzicht. Voldoende handdoeken en genoeg middelen voor de verzorging. Het eten viel een klein beetje tegen. Indeling bij het ontbijt was niet duidelijk. Het eten was constant op. Al met al wel een mooie ervaring. Maar er zijn nog wel paar verbeter puntjes ;)

Lees verder

4/5

Eten was erg duur vergeleken met wat voor portie je kreeg. Opzich wel lekker. Ik had de varkenshaas besteld en vond die erg droog. Was totaal niet sappig en moest met de champignonsaus gegeten worden omdat ik het anders niet weg kreeg. Het personeel was onervaren. Eentje liet zelfs de koffie vallen en ging niet eens een nieuwe halen of zei niet eens sorry. Mijn vader had toen een half bakje koffie. Die persoon hebben we ook niet terug gezien, heel vreemd. De messen waren bot, kon niet eens de varkenshaas snijden zonder het in stukken te moeten scheuren met mes en vork. Kortom, het had in mijn ogen echt veel beter gekund. Ik kom in ieder geval niet meer terug om a la carte te eten.

Lees verder

1/5

Ik kan alleen het restaurant beoordelen en dat is slecht tot matig. Doorgekookte groenten, een salade met 4 garnalen en verder slablaadjes voor 17,50, het duurde allemaal veel en veel te lang en de bediening was sowieso erg matig. Ik beveel het restaurant niet aan, vooral omdat ze een niveau hoger zijn gegaan qua prijs maar dit totaal niet waar kunnen maken.

Lees verder

2/5

Gegeten in bargedeelte, restaurant was vol gereserveerd.Goed eten. Nette bediening. Modern, groot en mooi ingericht. Sjiek en warm. Veel aandacht voor sfeer en details... zelfs toilet is bijzonder aangekleed (foto). Iets bovengemiddelde geprijsd maar in verhouding. Porties prima. Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Lees verder

4/5

Van het weekend nachtje geweest met een vriendin om te ontstressen van pittige tijd, hadden een kamer met bubbelbad gereserveerd. Bij binnenkomst deed de koelkast het al niet, melding gemaakt zou gemaakt worden maar bij terugkomst diner knipperde deze nog steeds en werkte nog niet. Toen heerlijk in het bubbelbad maar deze stopte er na 5 minuutjes ook mee en kregen we ook niet meer aan de praat. Dus tot zover onze heerlijke nachtje weg. Ontbijt was wel weer heerlijk vandaar 1 ster want verder was het prut. Dus zkr niet aan te raden helaas.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Duiven

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Duiven in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Woonwinkel

Blokker

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Duiven in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel