Van der Valk Hotel Duiven Duiven

Van der Valk Hotel Duiven

Bij Van der Valk Hotel Duiven gelegen aan de Impuls 2 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Duiven is één van de 6 locaties in Duiven op CardMapr.

Van der Valk Hotel Duiven

Impuls 2 in Duiven

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Duiven in Duiven

In Duiven aan de Impuls 2 bevindt zich Van der Valk Hotel Duiven. Bij Van der Valk Hotel Duiven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Duiven een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Duiven

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Duiven. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Duiven

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Duiven. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 318 8888
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Duiven Duiven
Van der Valk Hotel Duiven Duiven
Van der Valk Hotel Duiven Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Duiven?

Van der Valk Hotel Duiven wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3289 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Groot hotel op goede locatie, ruime kamers, groot restaurant wat wel een opfrisbeurt kan gebruiken, ouderwets interieur met meubilair waarvan de stoffering loslaat! Goed ontbijt met ruime keuze, maaltijden in restaurant ook oke, wel wat meer aandacht van het personeel, als je iets wil bestellen moet je direct iemand aanschieten anders moet je lang wachten. Wel nogal veel geluidsoverlast van de A12 en de wegen rond het hotel. Op 16 september weer in dit hotel geweest om iets te eten in het restaurant. De lobby, hal en bar zijn recentelijk verbouwd en het ziet er heel mooi uit. Wel is het vrij somber en weinig sfeer. Het restaurant mag ook wel een opfris beurt krijgen. Zeker gezien de prijzen die in verhouding met andere van der valk restaurants vrij fors zijn. Een stuk zalm op oosterse wijze voor 26,50. en voor de mayonaise nog een euro extra!! De arrangementen zijn ook behoorlijk aan de prijs, ook in de andere hotels flink hogere prijzen. De misgelopen inkomsten door de corona moeten blijkbaar door de gasten betaald gaan worden!!

Lees verder

4/5

Enorm bizar slechte ervaring! Andere gasten/klanten die snachts op het balkon voor onze deur die openstond te blowen/wiet te roken. Letterlijk de voetstappen in de sneeuw dat ze bij onze deur opening stonden. We schroken wakker en deden het licht aan. Ze gingen gelijk weg. De blow lag naast onze balkon deur. Wij hebben de deur dicht gedaan en met 1 oog open geslapen. Onze sieraden lagen op het plankje. Verschrikkelijke nacht! Volgende ochtend loopt de schoonmaakster naar binnen gelukkig waren we net aangekleed. Bij het uitchecken word er gezegt bedankt voor het melden we gaan dit intern bespreken. Telefonisch contact gehad met Mevrouw Steven office manager en geeft aan dat zei hier voor geen verantwoordelijkheid nemen. Alleen excuus voor ongemak en Ik moest snachts met de receptie contact opnemen als zulke dingen zich voor doen. Je neemt een hotel overnachting voor de ontspanning met een plezierige ervaring en vooral veilig voelen. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de 2 ervaringen in 1 nacht om de klant in tevredenheid te stellen. Geen compensatie dus een prijzige rotnacht. Van der valk is nu echt voor de party mensen want in deze covid tijd moet je er genoegen mee nemen en exact handelen. Voor mij geen Van der Valk duiven!

Lees verder

1/5

Ik ben twee keer geweest voor Wellness kamer voor 150€ en die prijs was alleen voor jacuzzi en balcón, voor de rest ik geef een 1. Airco deed beide keer niet, was de hele tijd koud in de kamer, in de thermostaat staat 24 graden maar is niet zo, is koud. Niet goede service, staff. En kerstdag we kunnen niet niet eens genieten in ons kamer, rond 22 uur komen ze aan ons kamer constant bellen, omdat we muziek te loud hadden. Waar voor bestaan hotels?? Om film te kijken rustig?? Je moet betalen voor pantoffels 3€ per paar. En je krijg geen badjas voor die prijs van de kamer, terwijl bij 4 Sterre hotels krijg je standaard gratis in je kamer. En tweede keer was ik tandpasta vergeten ik moest helemaal halen van receptie ik dacht ik moet zeker betalen, maar voor mijn verrassing was gratis. Toen in de kamer was gearriveerd snapte ik waarom gratis was, omdat was een tube 1,5cm.

Lees verder

1/5

Super hotel en corona regels worden goed gehanteerd en het ontbijt was super geregeld dames van de receptie zoals altijd super vriendelijk

Lees verder

5/5

Aangenaam hotel met ruime schone kamers en vriendelijk personeel. Het inchecken verliep vlot, overal netjes gedacht aan de coronamaatregelen door middel van alcoholdispensers, spatschermen en vloermarkeringen. Personeel wat op de vloer loopt draagt mondkapjes. Het hotel heeft twee liften, technisch gezien voldoende maar op piek momenten (uitchecktijden/ontbijt) zijn ze wat druk. Onze kamer was ruim, netjes en had een mooi uitzicht. De badkamer was voorzien van vloerverwarming, wat erg prettig was. Koffie en thee faciliteiten waren aanwezig. Ondanks dat het hotel praktisch naast de snelweg ligt, was er geen sprake van geluidsoverlast en lijkt alles zeer goed geïsoleerd te zijn. Roomservice was, in tegenstelling tot wat op de website vermeld stond, alleen voor het diner beschikbaar. Toen ik hierover een opmerking maakte gaf het personeel aan dat ze dit zullen doorgeven aan degene die de website regelde. Het was in ieder geval wel mogelijk om een ontbijtkar te reserveren en die zelf 's ochtends op te halen en mee naar de kamer te nemen als je niet in het restaurant wilt ontbijten. Een beetje anders dan anders, maar goed ik heb er ook begrip voor dat in coronatijden niet alles mogelijk is. De roomservice voor het diner werkte prima en het eten was prima klaargemaakt. Helaas erg kleine porties frites en salade erbij, maar we hebben er ook stokbrood bij besteld omdat je nu eenmaal niet zo snel naar beneden loopt om te vragen of er nog een portie bij kan. Al met al tevreden over het verblijf, de service en de kamer.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Duiven

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Duiven in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Woonwinkel

Blokker

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Duiven in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel