Van der Valk Hotel Emmen Nieuw-Amsterdam

Van der Valk Hotel Emmen

Bij Van der Valk Hotel Emmen gelegen aan de Verlengde Herendijk 50 in Nieuw-Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Emmen is één van de 5 locaties in Nieuw-Amsterdam op CardMapr.

Van der Valk Hotel Emmen

Verlengde Herendijk 50 in Nieuw-Amsterdam

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Emmen in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam aan de Verlengde Herendijk 50 bevindt zich Van der Valk Hotel Emmen. Bij Van der Valk Hotel Emmen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Emmen een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Emmen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Emmen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Emmen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Emmen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Nieuw-Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0591 571 800
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Emmen Nieuw-Amsterdam
Van der Valk Hotel Emmen Nieuw-Amsterdam
Van der Valk Hotel Emmen Nieuw-Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Emmen?

Van der Valk Hotel Emmen wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2169 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zondag 30 augustus hier met 5 personen gegeten in een bijna leeg restaurant met teveel jong personeel dat stond te kletsen en te vaak ons vroegen of we iets wouden drinken. Mijn man bestelde een entrecote en de jonge zei hierbij dat dit lang ging duren om te bereiden? Stokbrood vooraf was keihard en kruidenboter was net alsof de hele zoutpot erin zat. Eten over algemeen goed, maar de prijzen zijn flink hoger dan een andere v/der Valk. Er werden geen gegevens van ons genoteerd; wat toch verplicht is ivm carona? Nadat wij weggingen nog geen tot ziens van de bediening gehoord. Bij de uitgang stond ook nog een popie jopie in pak en weer werden we niet gegroet. Het gevoel van wij zijn gast en welkom hebben wij totaal niet ervaren!

Lees verder

2/5

Ik had het weekend spoeddienst en wou snelle zorg kunnen leveren door in de buurt een hotel te boeken en zodanig rust en ontspanning te vinden. Tv deed het niet, geef je het aan de balie door. zegt ze over de telefoon dat je terug moet bellen omdat ze het druk heeft, helaas met een toon die niet klantvriendelijk is ( vrijdagavond). Prima kan gebeuren, vervolgens geven ze aan dat ze het de volgende dag zullen oplossen overdag.. kom je terug in het hotel om te ontspannen, weten ze nergens van af. .. en werd er niks gedaan. Ik voelde dat mijn verzoek niet serieus is genomen en pas op de laatste dag werd uiteindelijk een afstandsbediening geregeld ( de eerste vijf deden het niet... een komen en gaan van het uitproberen van afstandsbedieningen de vrijdag en de zaterdag... al met al is de reputatie van Van Der Valk hierdoor in mijn ogen helaas gezakt en heb ik geen ontspannen sfeer gekregen om mijn spoeddienstweekend te kunnen uitvoeren... Degene die achter de balie zat zaterdagavond klonk heel begripvol en klantvriendelijk toen ik contact nam vanuit de kamertelefoon. Die heeft ervoor gezorgd dat ik wel inzag dat er wel mensen zijn die hun werk kundig en met liefde doen en klantvriendelijkheid begrijpen. Een leuk detail is dat het hier gaat om de luxe kamer ( kamer 234 ).. ik vraag mij serieus af hoe het er dan aan toe gaat als je een standaard kamer hebt..

Lees verder

2/5

Het is dat ik een ster moet geven maar het is eigenlijk niet eens een ster waardig. Dit hotel en vooral restaurant is de naam vd Valk niet waardig! Van te voren hebben wij aangegeven dat ons zoonje van 9 jaar glutenvrij moet eten. Geen probleem was dit. We hebben gevraagd of ze patat en een frikandel glutenvrij hebben. Ook dit hadden ze. Toen we daar aankwamen en de bestelling doorgaven, hebben we nogmaals gevraagd voor patat en een frikandel glutenvrij. Dit was goed. We hadden het voorgerecht op en waren al even aan het wachten op het hoofdgerecht. Toen kwam de serveerster om te vertellen dat er geen glutenvrije frikandel is. Dus we bellen van te voren, vragen het nogmaals bij de bestelling, allemaal goed en dan is het er niet?! Ik vind het een schande dat je over de rug van een kind die al vaak dingen moet laten, zo gaat liegen. Had het dan gelijk gezegd, dan waren we hier nooit gekomen! Maar eerst ons lokken em vervolgens is het er niet! Ik vind het nog steeds een schande! Normaal eten we altijd goed bij vd valk maar hier zijn we nooit eerder geweest en dit restaurant is de naam vd valk echt niet waardig. Ook de sparerib die ik zelf had was niet te eten. Droog en weinig smaak. Naar mijn mening zijn de spareribs vd supermarkt nog beter! Ook de tomatensoep kwam gewoon uit een blik. We komen hier echt nooit meer terug! Zo slecht! Ook de hotelkamers waren slecht. Scheuren in de muur, schimmels, nooit gestofzogen onder het bed, bad was smerig!

Lees verder

1/5

Inmiddels veel van der Valk hotels bezocht en ook dit hotel blinkt uit in constante kwaliteit. Met ons verzoek om een baby bedje bij te plaatsen is rekening gehouden, zelfs het bedje was opgemaakt met beddengoed en er lagen baby handdoeken. De kamer was schoon, het sanitair mooi en de bedden prima. Ook gedineerd en ontbeten en ook hier denken ze aan details en is niets teveel. Even een potje babyvoeding opwarmen, wat roerei maken zonder zout, alles kon. Van der Valk is niet goedkoop, maar je weet wel altijd wat je krijgt en dat is kwaliteit.

Lees verder

5/5

Ontzettend vriendelijk personeel. Goede service van alle medewerkers. Luxe kamer was prima. Arrangement geboekt met ontbijt en 3 gangen menu inbegrepen. Super lekker gegeten. Wij komen beslist een keer terug. Fam. Steenmeijer

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Emmen

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Emmen in Nieuw-Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Nieuw-Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Nieuw-Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuw-Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuw-Amsterdam
ALDI Nieuw-Amsterdam Supermarkt

ALDI

Vaart Zuidzijde 49

HEMA Nieuw-Amsterdam Warenhuis

HEMA

Vaart Zuidzijde 61

Kruidvat Nieuw-Amsterdam Drogisterij

Kruidvat

Vaart Zuidzijde 54b

Van der Valk Hotel Emmen Nieuw-Amsterdam Restaurant

Van der Valk Hotel Emmen

Verlengde Herendijk 50

Tango Nieuw Amsterdam Nieuw-Amsterdam Tankstation

Tango Nieuw Amsterdam

Verlengde Herendijk 50

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Emmen in Nieuw-Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel