Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Gilze

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg gelegen aan de Klein Zwitserland 8 in Gilze kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is één van de 3 locaties in Gilze op CardMapr.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Klein Zwitserland 8 in Gilze

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg in Gilze

In Gilze aan de Klein Zwitserland 8 bevindt zich Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Gilze

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0161 454 951
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Gilze
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Gilze
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Gilze

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg?

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3351 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij komen al jaren bij van der Valk Gilze- Tilburg, minimaal 1x per maand met de familie. Wij hebben hier altijd zeer van genoten! En zijn altijd zeer over te spreken. Echter hebben wij vandaag een flinke tegenvaller ervaren bij onze normaal zo fijne van der Valk. Dat de prijzen duurder zijn omdat Corona een flinke slag heeft geslagen snap ik, ben ik ook zeker bereid te betalen. Echter zijn de portie’s ook een flink stuk gekrompen bij diverse gerechten.. Ik heb hierover een opmerking gemaakt naar de bediening, echter kreeg ik helaas een kort en bot antwoord wat het volgende luiden: het klopt dat het duurder is geworden en de portie’s zijn gekrompen, echter hebben wij een transformatie gemaakt en willen wij Chiquer zijn. Wij willen niet meer “goedkoop” en veel aanbieden.. Omdat ik dit absoluut niet ben gewend hier, ( deze dame werkt toch wel al 40 Jaar bij deze vestiging in de bediening) ben ik hier heel erg van geschrokken. Wij twijfelen dan ook ten zeerste of wij hier nog zullen terugkomen.. wij als vaste gasten willen zeker mee helpen in tijden van nood. Maar ik voel mij op deze manier niet meer thuis bij jullie. reactie op onderstaande: Jammer dat jullie dit niet serieus opnemen en zo spottend reageren. Echter heb ik concrete feiten en vind ik het zeer spijtig dat jullie deze kritiek bot van hand wuiven. Maar goed, blijkbaar klopt het wel dat je een bedrijf pas leert kennen als er een dispuut is. Ik ga voortaan wel ergens anders heen als wij toch niet gewenst zijn👍🏻

Lees verder

1/5

Het van der Valk hotel heb ik positief ervaren, maar de laatste nacht was werkelijk een nachtmerrie! Om positief te beginnen. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en soms misschien zelfs iets te. De kamers zijn super schoon, het hotel heeft een prettige sfeer, de ligging is super en er zijn diverse faciliteiten die bij het hotel horen ter vermaak.. wat wil je nog meer?! Er zijn echt veel eisen waaraan dit hotel voldoet voor een goede en zelfs lange vakantie. Ik zou ze daarom ook bijna een review van 5 sterren gegeven hebben. Echter heb ik 4 sterren gegeven, omdat het hotel nog wel verbeterpuntjes heeft. Gedurende deze periode van 4 dagen hebben mijn vriend en ik gebruik gemaakt van de superieur wing. Oftewel, de luxere kamers met een jacuzzi. De kamer was zoals eerder benoemd, brandschoon! Complimenten naar het team die de hotel kamers voor de klanten verzorgd. De grootste minpunten waar je echt rekening mee moet houden als je boekt bij het van der Valk hotel te Gilze, is dat je op de begane vloer een terras deelt met onbekende andere gasten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een nachtmerrie op onze laatste avond. Onze buren waren tot 3 uur s avonds aan het samenscholen met andere hotelgasten om een feestje te vieren met muziek, spelletjes etc. Prima, maar niet om 3 uur snachts. We konden 'meegenieten' van het geluid en de geur van wiet dat door onze deur penetreerde. We hebben twee klachten ingediend, maar echt daadkrachtig wordt hier niet bij ingegrepen. Dat is waarom ik deze review start met te vriendelijk personeel. Om half 1 s nachts werd gevraagd of het wat zachter kon. Hier werd niet begripvol op gereageerd door de groep en de beveiliger vertrok. Dat hielp natuurlijk niks, want om 2 uur hebben we weer gebeld en wederom geen daadkrachtige actie. Het hotel beschikt over publieke terassen die ideaal zijn voor dergelijke groepen of uberhaupt om luid te praten. Het had beter geweest als ze hier naar verwezen werden of verzochr werden om in hun hotel kamer het gesprek voort te zetten, aangezien een zachte toon aanhouden niet mogelijk bleek uit de eerdere waarschuwing. Hierin zijn we dan ook telleurgesteld in van der Valk. Tot slot kan de kamer niet volledig donker gemaakt worden, door een verdwaald raam in een hoek. Ik snap niet wat het raam daar doet en geen vorm van verduistering heeft, maar goed dat is een klein punt.

Lees verder

4/5

Afgelopen weekend bij Van der Valk gegeten met 4 pers. 2 pers hadden kabeljauw file. 1x sliptongetjes, 1x zalmfilet. De porties kabeljauwfilet waren van die grootte dat ze nog kleiner waren dan een senioren portie. Ook de zalmfilet was maar een klein stukje. De 2 tongetjes was meer vis als de kabeljauwfilet. Ook werd er nog één kommetje(kleine soepkop) rauwkost op tafel gezet en één potje appelmoes. Dit was dus voor 4 personen. Van der Valk heeft bij hier een slechte buurt gemaakt, dus ik sla deze vestiging voorlopig even over. Het dessert voldeed wel. Ik heb het vermoeden dat ze porties kleiner gemaakt hebben, zodat je van een vis een extra portie kan maken. Is één portie rauwkost serveren ook een vorm van kosten besparing, (of omzet op pijl brengen)

Lees verder

2/5

Jammer dat ze een goede keuken hebben en dat het zoveel mensen weten want het was er weer heel druk .even snel een hapje eten was er niet bij we moesten buiten zitten omdat het binnen vol was

Lees verder

5/5

We kregen een tafeltje in een donkere hoek. Ik at varkenshaas Balinees klaargemaakt. Vlees was goed, maar alles dat balinees moest zijn vond ik niet lekker.vriendelijke bediening

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg in Gilze kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Gilze

Benieuwd naar andere locaties in Gilze waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Gilze zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Gilze
Jumbo Gilze Supermarkt

Jumbo

Nieuwstraat 109

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Gilze Restaurant

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Klein Zwitserland 8

Tango Gilze Gilze Tankstation

Tango Gilze

Nerhoven 40

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg in Gilze kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel