Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Eelderwolde

Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk gelegen aan de Borchsingel 53 in Eelderwolde kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is één van de 1 locaties in Eelderwolde op CardMapr.

Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Borchsingel 53 in Eelderwolde

Betalen met creditcards bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk in Eelderwolde

In Eelderwolde aan de Borchsingel 53 bevindt zich Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk. Bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Eelderwolde

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 820 0510
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Eelderwolde
Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Eelderwolde
Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Eelderwolde

Recensies

Wat zeggen anderen over Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk?

Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2386 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Naar aanleiding van mijn review heb ik een goed en respectvol gesprek gehad met dhr. Derek Langenbeek. In dit gesprek is duidelijk naar voren gekomen, dat er veel fouten zijn gemaakt. Wat gebeurd is had niet mogen gebeuren. Er is binnen van der Valk duidelijk sprake geweest van miscommunicatie van leiding naar medewerkers toe. Medewerkers (in dit geval twee) waren niet op de hoogte van de spelregels, dit had wel gemoeten. Temperatuur opmeten mag nooit verplicht, tenzij mensen het zelf graag willen. De desbetreffende manager heeft zondagavond incorrect en onrespectvol gehandeld, hiervoor heeft de hr. Langenbeek zijn oprechte excuses aangeboden, en tevens een schadeloosstelling aangeboden. Ik stond volledig in mijn recht. Ik respecteer de wijze waarop dit is afgehandeld . Dit was correct en het enige juiste om te doen. Wij gaan nog nadenken of we het aanbod op een nieuw diner aannemen, ons vertrouwen is absoluut geschonden. Het zal eerst even een plek moeten krijgen. Maar de afhandeling is correct geweest en van der Valk heeft de hand in eigen boezem gestoken en dat spreekt voor ze.

Lees verder

3/5

Na een eerder bezoek aan dit hotel een halfjaar geleden nu teruggekeerd, echter helaas met minder prettige ervaringen: prijzen in het restaurant sterk gestegen. Tv in als “luxe” aangeduid en beprijsde kamer was defect. Dit bij de receptie kort na aankomst gemeld, er werd echter niets aan gedaan. Ook bij het uitchecken dit weer gemeld, echter zonder dat dit enige interesse opwekte. De corona-maatregelen worden deels nageleefd maar bij het ontbijt (keurig met handschoenen, dat wel) lopen de gasten vaak tegen de aangegeven route in, zonder dat daar iets van gezegd wordt. Uitstekend bed, maar enkel een plankje naast het bed en op de stopcpntacten valt geen contactdoos aan te sluiten, erg onhandig als je beiden tablet, smartphone, etc bij je hebt. Wel was het personeel overal erg vriendelijk. Conclusie: de volgende keer toch maar elders eten en niet meer op een zg ‘luxe’ kamer: de meerwaarde hiervan is nagenoeg nihil.

Lees verder

5/5

Goeie ligging, zoals bijna altijd net aan de afrit. Enorme parking, plaats tekort zal je hier niet hebben. Bushalte met een rechstreekse lijn naar het centrum ligt naast het hotel. Mooie, strakke en gezellige kamer. Vloer in badkamer kan wel wat glad worden bij het douchen. Ontbijt was ok, maar keuze was iets beperkter dan bij andere vdv hotels. Coronamaatregelen waren er voldoende. max 2personen in de lift, voldoende handgel aanwezig. Voor het ontbijt werd je temperatuur gemeten en werd er gebruikt gemaakt van een eenrichtingsparcours en plastieken handschoenen.

Lees verder

4/5

Eten is lekker maar van de Corona regels hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord. De eerste regel is nog anderhalve meter maar je mag al blij zijn als je 50 cm van gasten aan de naastgelegen tafel zit. Gevraagd hoe dat zat en kreeg als antwoord maar we testen de temperatuur. Dat zijn niet de regels maar die anderhalve meter wel. Voor mij eerst maar niet meer.

Lees verder

4/5

Review gebaseerd op het lunchbuffet. Lekker en vers en goed bereid. Mist wat mogelijkheid voor zoetigheid achteraf, vooral voor de kinderen (ijs of donutjes of dat soort dingen) maar geen aftrek van ster waard. Alles tip top in orde.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Goed nieuws! Bij Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk in Eelderwolde kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Eelderwolde

Benieuwd naar andere locaties in Eelderwolde waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eelderwolde zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eelderwolde
Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Eelderwolde Restaurant

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van Der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk in Eelderwolde kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel