Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

Bij Van der Valk Hotel Haarlem gelegen aan de Toekanweg 2 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Haarlem is één van de 6 locaties in Haarlem op CardMapr.

Van der Valk Hotel Haarlem

Toekanweg 2 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Toekanweg 2 bevindt zich Van der Valk Hotel Haarlem. Bij Van der Valk Hotel Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Haarlem een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Haarlem

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Haarlem. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Haarlem

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Haarlem. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 536 7500
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Haarlem?

Van der Valk Hotel Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2303 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Van mijn schoonouders cadeau kaarten gekregen van Van der Valk dus een “leuk” weekendje Haarlem gepland. Bij aankomst bleek dat de cadeaukaart geactiveerd had moeten worden. De mail was niet terug te vinden en de klanten service niet bereikbaar in het weekend. Uiteindelijk de betaling van de kamer zelf gedaan en kregen wij de sleutel. De medewerkster vertelde ons dat we een mooie kamer hadden op de 6e verdieping met uitzicht over de stad. Het was een uitzicht over de parkeerplaats. Maandag ochtend klantenservice weer niet bereikbaar te druk. Van der Valk Haarlem heeft de activatie uiteindelijk kunnen doen en ons geld zou overgemaakt worden. Na veel belletjes en mailtjes werd na bijna twee weken het bedrag teruggestort. Alles wat wij kregen was een sorry. Al met al zijn wij en mijn schoonouders uren kwijt geweest aan de balie en thuis om het voor elkaar te krijgen. Jammer dat hier dus alleen een sorry vanaf kan en er vooral om begrip wordt gevraagd voor hun situatie. Niet te spreken over de service en het niet nakomen van afspraken door dit bedrijf.

Lees verder

1/5

Toilet waren ze vergeten schoon te maken. Dan begin je al niet top. Zeker nu met de Covid. Het ontbijt was veel minder uitgebreid dan in Van der Valk Zwolle. Normaal kan je wel wat fruit scheppen, dat was er niet. Alleen wat appels op een schaal. In Zwolle had je gewoon een hele uitgebreide keuze. Er stond een machine met “verse jus” erop. Maar dat was zeker weten geen verse jus wat dan ook weer zo’n tegenvaller is. Het was allemaal net niet de service en luxe die je wilt bij Van der Valk.

Lees verder

2/5

Zeer slechte bar bediening. Het restautant en de kamers zijn top, maar als je in birdy's bar wat wil drinken moet je minimaal 15min wachten. Als je geluk hebt komen ze dan langs om je bestelling op te nemen. Vervolgens wacht je dan alsnog 10min. Ik kan begrijpen dat wanneer het druk je wat langer moet wachten, maar als je in totaal 7 gasten hebt met 3 bar medewerkers kan het toch wel wat sneller?

Lees verder

1/5

Niet geslapen maar wel langs geweest omdat familie er sliep. Wat is het opgeknapt. Prachtig gedecoreerd en de kamers schijnen ook prima te zijn. Groot bed en lekkere grote douche. We hebben gedineerd in het restaurant en dat was prima. Niet te moeilijk maar wel goed en lekker. Kortom... Prima hotel als je weekendje Haarlem doet. Let wel op dat voor een echte stedentrip dit hotel iets uit het centrum ligt. Dus een stevige wandeling is wel nog nodig.

Lees verder

4/5

Ons jaarlijkse vriendinnenuitje viel dit jaar tegen. We betaalden €225 voor een nachtje op een 3 persoonskamer. Door dit bedrag hadden we hoge verwachtingen. Eenmaal aangekomen stond de slaapbank nog niet voor ons klaar. Ook lag er bij aankomst een plas water onder de kraan en liep het water vanuit de kraan niet weg. De slaapbank was niet prettig om op te slapen.slechte kwaliteit. Het ontbijt was heerlijk maar al met al vonden we het veel geld en viel het tegen. We hebben dit gemeld bij de receptie maar voelden ons hierin niet gehoord.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Haarlem

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel