Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

Bij Van der Valk Hotel Haarlem gelegen aan de Toekanweg 2 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Haarlem is één van de 8 locaties in Haarlem op CardMapr.

Van der Valk Hotel Haarlem

Toekanweg 2 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Toekanweg 2 bevindt zich Van der Valk Hotel Haarlem. Bij Van der Valk Hotel Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel Haarlem een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Van der Valk Hotel Haarlem

Voor de actuele openingstijden van Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Van der Valk Hotel Haarlem nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Haarlem

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Haarlem. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Haarlem

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Haarlem. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

023 536 7500
Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Van der Valk Hotel Haarlem?

Van der Valk Hotel Haarlem krijgt een beoordeling van 8.4/10 gebasseerd op 2457 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb nog nooit zo'n slecht hotel meegemaakt. Het staat in de Middle of nowhere. Je kijkt tegen flats aan, een tankstation. Verder niets. Personeel afstandelijk. Ontbijt wat je daar moest betalen. Voor 120 Euro per nacht. En volgens mij lag dat daar meer dan een dag in die bakken. Douche stroomde over en natuurlijk geen bad. En nou ben ik mild Kan niet. Ben er letterlijk en figuurlijk misselijk vandaan gekomen. Nooit naar toe gaan. Een vette 5 - wat een horrorfilm. Ben niet veeleisend. Maar om hier 120 Euro voor te dokken. Niet doen.

Lees verder

1/5

Prima service. Luxe entree. Jammer dat er nog flink verbouwd wordt. Dit geeft behoorlijk overlast. Helaas uitzicht op een oud vervallen zwembad. Tevens staat het langs een drukte straat en tankstation. Ontbijt viel wat tegen. Alles werd in folie verpakt. Ook als je buiten wilt eten. Dit is echt niet nodig. Jammer dat de balkons geen afscheiding hebben. Daardoor geen privacy. Ondanks het vriendelijke personeel zullen we toch andere hotels bezoeken de volgende keer.

Lees verder

3/5

Prima vergaderlocatie. Even verwarrend als je binnenkomt want er is daar geen receptie, die blijkt boven te zijn. Goede hygiëne, overal desinfectiezuilen. Naleving op mondkapjes heb ik niet kunnen ontdekken. (Liepen wel mensen zonder kapje) Koffiefaciliteiten zijn goed. Ruimte ruim opgezet volgens de coronaprotocollen.

Lees verder

4/5

Birdy's, de nieuw bar. Geweldig, niet te vergelijken met de oude bar - die misschien wel een knusse uitstraling had - maar ook heel gesloten. Dan deze bar. Helemaal van deze tijd, open en leuke speelse zitmogelijkheden. Denk je bij vd Valk h'm :-), laat je dan aangenaam verrassen en deel het met anderen.

Lees verder

5/5

Mooi hotel ruime kamer met een leuk zitje binnen en een balkon met een leuk bankje . heerlijke bedden en een zeer ruime badkamer. Verder prima ontbijt en ook het diner is heerlijk ,gezellig personeel dat graag een praatje maakt En een super mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Haarlem

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Haarlem

Benieuwd wat je naast Van der Valk Hotel Haarlem nog meer in of rondom Haarlem kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Haarlem.

ALDI Haarlem Supermarkt

ALDI

Merovingenstraat 82

Anna van Toor - Haarlem Schalkwijk Haarlem Mode
Aktiesport Haarlem Sportwinkel

Aktiesport

Rivièradreef 22

Restaurant Fris - Haarlem Haarlem Restaurant

Restaurant Fris - Haarlem

Twijnderslaan 7

Lidl Haarlem Supermarkt

Lidl

Professor Donderslaan 1-11

C&A Haarlem Mode

C&A

Rivièradreef 1

DekaMarkt Haarlem Supermarkt

DekaMarkt

Schalkwijkerstraat 149

SPAR express Haarlem Schipholweg Haarlem Supermarkt

Andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland

Benieuwd naar andere Van der Valk restaurants / hotels in Nederland? Van der Valk heeft in totaal 60 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Van der Valk Hotel Haarlem toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants / hotels van Van der Valk te vinden.

Bekijk alle Van der Valk restaurants / hotels