Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

Bij Van der Valk Hotel Haarlem gelegen aan de Toekanweg 2 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Haarlem is één van de 36 locaties in Haarlem op CardMapr.

Van der Valk Hotel Haarlem

Toekanweg 2 in Haarlem

Over Van der Valk Hotel Haarlem

In Haarlem aan de Toekanweg 2 bevindt zich Van der Valk Hotel Haarlem. Bij Van der Valk Hotel Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Haarlem een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Haarlem

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Haarlem. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Haarlem

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Haarlem. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Categorie

Restaurant, Overnachting

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 536 7500
Routebeschrijving Kamer boeken
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem Haarlem

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Haarlem?

Van der Valk Hotel Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2189 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gastvrijheid is key bij een verblijf. Wat ik meemaakte en ook verwachte was angst en geen flexibiliteit. Ook is nee op een vraag een No go, heel simpel om dat te vermijden. De dames vd receptie zijn top, maar de nachtreceptionist is onbekwaam, als ik om 5:00 uur een appelsap kom vragen bij de receptie en hij verschrikt opkijkt en nee zegt ben ik verbijsterd.. gelukkig kom ik er snel achter dat er frisdrankautomaten zijn . Les #1 in de hotellerie benoem wat er wel mogelijk is! De kamer was fantastisch, maar t management is zeer beneden peil, zeker in t restaurant, geluk bij een ongeluk dat Corona t restaurant heeft gesloten. Mooi moment om die foute Koers te wijzigen, geen verdeel en heers cultuur meer, maar oprechte aandacht voor t product, de gasten en het personeel. Succes en indien gewenst ik geef horeca trainingen en mijn eigen wijn is te koop, echt lekkere wijn ipv de goedkope simpele wijn op de kaart waar niemand iets over kan vertellen. Hoe kan een hotel exclusief die pretendeert zijn sterren waard te zijn niet eens een sommelier in dienst te hebben. De kamers zijn zeer exclusief, ik heb genoten, maar de rest:( wat een kloof tussen t restaurant en de kamers!

Lees verder

2/5

We hebben een wellness suite geboekt (kamer 722) waar we €300 voor moesten betalen omdat er een sauna in zit. Uur bezig geweest om de sauna aan de praat te krijgen vervolgens kwam er iemand van de receptie kijken, kreeg het ook niet aan. Tijdens het uitchecken word ons verteld dat de sauna het hoort te doen en het gister nog wel deed. (Heb ik niks aan) Uiteindelijk maar €50 korting gekregen terwijl een kamer zonder sauna +/- €100 goedkoper is.

Lees verder

1/5

Mijn vrouw en ik verblijven regelmatig in vd Valk hotels, deze is echter naar ons gevoel wat minder dan de anderen. Bij binnenkomst moesten we gelijk betalen, op zich helemaal niet erg maar achteraf konden we onze consumpties niet op de kamer laten zetten gedurende ons verblijf. Verder hadden wij een arrangement geboekt, dus inclusief enkele malen diner. Dat doen we ook niet meer, want je kunt dan niet kiezen uit het normale menu maar krijgt elke avond hetzelfde beperkte menu met weinig keuzes. Wat hier ook anders is is de welkomst consumptie die je krijgt. Bij elek Valk tot nu toe kun je kiezen uit allerlei soorten consumpties, ook frisdrank etc., hier echter maar uit koffie of thee en daar wordt niet vanaf geweken. Bij het diner ging het ook elke avond fout bij het afrekenen. Omdat wij liever koffie hadden als toetjes i.p.v. ijs o.i.d. gaf dat problemen. We weken af van het menu, en mochten dat ook, maar bij het afrekenen moest er een leidinggevende bij komen anders kon het niet worden afgehandeld. En elke avond was die leidinggevende net niet in de buurt of moeilijk bereikbaar en kostte dat steeds veel tijd. Verder was de kamer wel zoals we gewend zijn van vd Valk, prima dus, weinig op aan te merken. Toch volgende keer een andere vd Valk in deze regio.

Lees verder

3/5

Zeer slecht! wij hebben de suite genomen kamer (522) met sauna en bubbelbad, de bubbelbad knoppen kwamen allemaal los tijdens dat we in de bubbelbad zaten , wat heel vervelend was want voor je het wist zat je op een scherpe knopje. De sauna had jaloezieen en die kregen wij niet open na een aantal keer naar de receptie te hebben gebeld bleven zij zeggen dat er een touwtje aan zat die we konden open draaien, wat niet het geval was!! En dan wil ik het nog niet eens hebben over de 12,95 die wij hebben betaald voor de versiering, 4 ballonnen op de kamer met een slingertje hier en daar op de banken voor de prijs van 12.95 euro. en de nachtportier was een vreselijk mens!!!!!! wat een gemene man was dat zeg. oudere man met witte haren heel onaardige persoon. Ik raad dit hotel niemand aan ! En we hebben 330 euro betaald voor een slechte kamer met slechte service !

Lees verder

1/5

Ideaal voor een zakelijk diner. Vooraf en afsluiten in de mooie bar. Helemaal prima.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express bij Van der Valk Hotel Haarlem

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Haarlem

Naast Van der Valk Hotel Haarlem zijn er nog 36 andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66