Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden Hurdegaryp

Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden gelegen aan de Rijksstraatweg 36 in Hurdegaryp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden is één van de 1 locaties in Hurdegaryp op CardMapr.

Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Rijksstraatweg 36 in Hurdegaryp

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden in Hurdegaryp

In Hurdegaryp aan de Rijksstraatweg 36 bevindt zich Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden. Bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Van der Valk Logo

Stad

Hurdegaryp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0511 475 700
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden Hurdegaryp
Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden Hurdegaryp
Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden Hurdegaryp

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden?

Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 756 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na een fietstocht gingen we bij Hotel Hardegarijp, op het terras, een latte machiato karamel nuttigen. We zochten een tafeltje in de schaduw die vrij was. Deze tafel was vuil. Toen de serveerster kwam vroegen we allereerst of de tafel even kon worden gereinigd, dat zou ze doen. Tegelijk deden we onze bestelling, die voor het terras, op een bord stond vermeld al nieuw en kosten € 3.10. De bestelling kwam en de tafel was nog niet gereinigd. Nogmaals gevraagd, toen werd de tafel schoon gemaakt. 1 latte werd geserveerd zonder lepel, die was onderweg gevallen. Het glas was van buiten besmeurd met overgelopen melk. Een nieuwe lepel zou worden gebracht. Helaas nooit gebracht. Bij het afrekenen werd de prijs van 2x€3.10 verhoogd met de prijs van de caramel €1.20. Hierop maakte ik de opmerking dat de prijs niet overeenkomt met de vermelding op het bord. De kelner vertelde dat dit de prijs was en het kan niet dat de genoemde prijs op het bord staat. Na aandringen ging hij nar het bord en moest melden dat ik gelijk had, hij paste de prijs aan. Conclusie slechte service na een moeilijke corona periode voor dit hotel.

Lees verder

3/5

Bediening was moeilijk verstaanbaar (mompelend en zacht) menukaart op zich was ok, echter . . . . . de kipfilet was niet gebakken maar eerder gestoomt (vlees was zo blank als een ei en smaakloos), Varkenshaas was niet doorbakken, diverse groenten (spinazie, rabarber en peultjes) hadden een "bliksmaak" dus niet vers. Ruim vooraf gereserveerd en toch wordt jij tegen een blinde wand neergezet, terwijl er bij de ramen nog plaats was. Bij het afrekenen viel op, dat de bar met een verzameling van vuile glazen en lege flessen, als aanrecht wordt gebruikt. Kortom, wij zij even uitgegeten bij vd Valk Hurdegaryp, na een eerder fiasco vorig jaar.

Lees verder

1/5

Zeer attente en vriendelijk medewerkers, is een wat ouder (minder of niet geïsoleerd) pand, is niet bestand tegen een hittegolf. De ter beschikking gestelde mobiele airco's zijn geheel onvoldoende voor de kamers op de extreme hitte op de 1e etage. Geen lift en veel trappen naar de 1e etage. Ontbijt is okee ondanks de Corona-maatregelen. Kamers zijn netjes, badkamer is netjes. Verder een sfeervol hotelletje, ruime vrije parkeerplaatsen, genoeg te doen in de omgeving. Geen zwembad. Wat vreemde keuze voor de styling op de 1e etage in het achterste gedeelte. Ik zou aan de isolatie iets doen en de kamers voorzien van normale airconditioning.

Lees verder

3/5

Goede bedden, relaxed personeel, oké kamers maar de airco kan de hitte niet uit de kamer houden. Badkamer is met een bad waarin je moet douchen niet fijn. Hele hoge instap en glad. Een inloopdouche zou zeker voor de oudjes in dit hotel een stuk gemakkelijker zijn

Lees verder

4/5

De bediening die we hadden 🥺kon hem niet eens verstaan, hij mompelde maar wat, maar ja het was óók bloed heet, misschien was dat het 😉toch maar een fooi gegeven het eten was goed 👊

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden in Hurdegaryp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hurdegaryp

Benieuwd naar andere locaties in Hurdegaryp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hurdegaryp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hurdegaryp
Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden Hurdegaryp Restaurant

Andere Van der Valk locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Hardegarijp - Leeuwarden in Hurdegaryp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel