Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught gelegen aan de Bosscheweg 2 in Vught kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught is één van de 8 locaties in Vught op CardMapr.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Bosscheweg 2 in Vught

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught in Vught

In Vught aan de Bosscheweg 2 bevindt zich Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Vught

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 658 7777
Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught Vught
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught Vught
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught Vught

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught?

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 2595 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed hotel. Buiten dat we een niet schoongemaakte kamer aangeboden kregen en vervolgens een kamer naast een klapdeur die je in de ochtend goed hoort (daarna een andere kamer aangeboden gekregen) was het verblijf goed met een uitstekend ontbijt zoals gewend van van der valk. Entourage en inrichting geeft een warm en luxe gevoel. De televisie en föhn kunnen vervangen worden

Lees verder

4/5

Een goed hotel heel vriendelijk personeel. Hele mooie appartementen gehad .Heel goed eten is een aanrader voor wandelen en fietsen in de buurt van Vught/ den Bosch

Lees verder

5/5

Uitstekend hotel. Gunstig gelegen ten opzichte van Den Bosch en Vught. De tot bibliotheek omgebouwde Petruskerk is een bezoekje waard en staat op de Werelderfgoed lijst. Ook een goede basis voor fietstochten. Het personeel was attent en vriendelijk. Kom hier zeker nog eens.

Lees verder

5/5

Fijn hotel , vriendelijke mensen , lekker eten en uitgebreid ontbijt. We hadden een eettafel met stoelen op de kamer om te kunnen dineren en ontbijt te nuttigen. Diner werd gebracht tot aan de deur , drankjes en ontbijt diende jezelf beneden te gaan halen. Het ontbijt was in de ochtend in tijdsblokken , waarin je in een kwartier , wat lang genoeg is zelf je ontbijt mocht samenstellen van het ontbijtbuffet. Koffiecupjes en theezakjes kon je meenemen naar de kamer om deze zelf te zetten. Nadeel was dat we een kamer hadden , waarvoor we eerst een trap op moesten...na een lange gang , een trap naar beneden en vervolgens weer een lange gang door , om bij de kamer te komen. Met drankjes e.d was dat niet heel handig , maar verder een aanrader dit hotel.

Lees verder

4/5

Na de entree herkenbaar en goede Van der Valkhotel. Nette receptie en fraaie ontvangsthal. Ik kreeg een ruime kamer. Schoon en prettig ingericht. Het sanitair is wel iets gedateerd maar niet storend. Wifi was de eerste dag stuk en continu een bromtoon te horen op de kamer. Met deze klachten ging men goed om bij uitchecken, dat zie ik wel eens anders. Bij sommige ketens wordt niet eens meer gevraagd hoe je verblijf was. Dat zegt vaak al genoeg ;-)

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught in Vught kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Vught

Benieuwd naar andere locaties in Vught waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vught zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vught
Blokker Vught Woonwinkel

Blokker

Marktveld 37

Kruidvat Vught Drogisterij

Kruidvat

Marktveld 38A

HEMA Vught Warenhuis

HEMA

Marktveldpassage 31

Hans Anders Opticien Vught Vught Opticien

Hans Anders Opticien Vught

Raadhuisstraat 3

Jumbo Vught Supermarkt

Jumbo

Raadhuisstraat 3G

KARWEI bouwmarkt Vught Vught Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Vught

De Schakel 2

Kruidvat Vught Drogisterij

Kruidvat

Moleneindplein 7

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught in Vught kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel